Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀

uzun zaman binmeyince insan özlüyor arabasını😀
aynen öyle valla 😀
Günde net 35 km yol yapıyorum 🙂 şu anda 49990 oldu 🙂 bakım geldi yine 🙂
ben olsam 50.000 yapardım gece rahat yatamazdım 😀

Sabaha yolculuk var Bolu yapıp gelicem 51bin bile olur şimdi 🙂

kışlıkları çıkardım yazlıkları taktım.hava iyice yumuşadı artık. inşaallah cins bir polise denk gelmeyiz.

mehmet abi daha çıkarmasaydın keşke bu hafta kış geliyormuş

kışlıkları çıkardım yazlıkları taktım.hava iyice yumuşadı artık. inşaallah cins bir polise denk gelmeyiz.
dün gıcık bi polse denk geldik şirket arabasıyla opel kombo var 2003 1.500 tl ceza yazdı geçti 🙂 k belgesi yok

ismail şirket adına kayıtlı olunca yapacak bişey yok keserler cezayı

geçmiş olsun

mehmet abi bence sen kışlıkları tak

sorma oğuz hava durumuna bakmamıştım.eve geldim hava durumu yağışlı dedi.sıkıntı olursa tekrar takacaz artık 1 saat ayırıpta.nasıl olsa bileklere kuvvet.kendim değiştiriyorum artık.

Vardır bunda da bir hayir mehmet abi.

sorma oğuz hava durumuna bakmamıştım.eve geldim hava durumu yağışlı dedi.sıkıntı olursa tekrar takacaz artık 1 saat ayırıpta.nasıl olsa bileklere kuvvet.kendim değiştiriyorum artık.

evet abi kendin değiştiriyorsan sorun yok

Spor olur abi 🙂

Mehmet her iki takımda jantlı mı senin.. diğer türlü kendi değiştirmen zor olur...

Mehmet her iki takımda jantlı mı senin.. diğer türlü kendi değiştirmen zor olur...

jantlı abi.yoksa zor bile olsa uğraşmam.köyde traktörün kini patlayınca değiştiriyoruz da tek tekerde canımız çıkıyor.4 teker düşünsenize sabahtan akşama kadar ancak değiştiririz herhalde.

1 saatte sök tak hepsi bitti orjinal kriko ile.uygun bulursam güzel tekerlekli bir kolay kaldıran kriko alacam.o zaman yarım saat sürmez sanırım.kaldır bir dert indir bir dert orjinal kriko da.

orjinal kriikoda stepneyi takmak için kullanılı geçen bi tanıdıınlastiği değiştirdik hızlıca hallettik

manavdan doblo ve palio için kavun kokusu aldım 🙂 kokuyu doğal olarak yaptırıdım manavdan😀

o nasıl oluyor oğuz hangi manavmış o 😀

biraz önce manava gittim bişeyler alacaktım bi baktım o marketlerde satılan kavun kokularından adam koku getirmiş benimde arabaya çok temiz baktığımı biliyor al dedi sana özel doğal yaptım dedi😀 bende aldım iki tane güzel kokuyor arabanın içi herzaman temiz kokuyor

😀 manavın bile dikkatini çekmiş arabanın temizliği 🙂 bende şu airwick ve a101 in kavun kokusunu kullanıyorum çok hoş gerçekten. kapıları açınca ortalık kavun bahçesine dönüyor koltuklara sinmiş 😀

hanefi ayriyetten sprey şeklindeki çiçek kokularındanda alıyorum ama bu kavun çok güzel kokuyor dediğin gibi arabanın içine siniyor

oğuz o spreyden vardı bi ara sıkınca böyle plastik aksama denk gelirse orası iz kalıyordu ve çok sıcak havalarda o sprey mide bulandırıcı hale geliyordu kokusu. Bu kavunu neredeyse 3 yıldır kullanıyorum gerçekten başarılı, her araca binen senin arabada midem bulanmıyor napıyosun bu mevsimde kavunu nerden buldun kesip yiyelim diyor 😀 😀

hanefi arabanın içinde sıkarken dikkat etmek gerekli ben kullanma talimatında var ise kumşa zarar vermez ise yüksekten sıkıyorum koltuklra siniyor ama daha çok halı paspaslara sıkıyorum ve sürekli mis gibi kokuyor tabi kavun sürekli rabada ve müthiş birşey araba temizliğinde kokunun çok faydası var artık bizim arabaya binenler ya basmaya kıyamıyorum diyorlarlar 😀 mümkün olsa ayakkabı ile girmeyecem galoş ile ama tabi o iş olmaz uğraşılmaz😀 bana bu şler çok zevk veriyor en büyük hobim baka mesela yağmur yağduı arabanın komle su boncuklar ile kaplandığını görünce bu beni sevindiriyor😀 waxın etkisi ile araba komple boncuk şeklinde kaplanmış

şu wax ı bide ben deneyeyim yahu çok merak ettim bak 😀 link koy hangi ürünü kullanıyosun hemen alayım . 😀

Back