Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düğmeyi nereye taktırdın orjinal yerine ise sorun yok ama ayrı bi tuş ile mi yaptınız?

bende palioya sis taktırdım arka sise bağlı öyle ayrı tuşta istemiyorum orjinal yerine olursa yaptırım

dobloya cemiyet mühürlü app plaka yaptırdım ayrıca pleksi plaka gibi piono black fiat logolu plakalık hazırladım şuanlık plakaları plakalıklara taktım gerçekten güzel oldu

Merhabalar,

Dün bagaj a küçük ama etkili bir kutu koydum 🙂

xV4ANr.jpg

xABENp.jpg

Çiziklerden dolayi kaplattirdim keşke daha önce yaptirsaydim güzel oldu 🙂

Çok güzel olmuş beğendim. Acaba benim granit griye gider mi bu renk? Çok zaman alıyor mu? İnce işe benziyor.

Çiziklerden dolayi kaplattirdim keşke daha önce yaptirsaydim güzel oldu 🙂

Çok güzel olmuş beğendim. Acaba benim granit griye gider mi bu renk? Çok zaman alıyor mu? İnce işe benziyor.

5 dakika yapistirmasi ama doblo harfleri biraz ugrastiriyo yarim saat falan halolur.

Zaten parlak siyah mat olsa daha guzel olur gride yaprirani gormedim ama .

gökhan abi hyırlı olsun benim bass sendende küçülk akustik bass koyduk çok güzel oldu

burak güzel olmuş gerçekten ben parlaktan yanayım ama o parça gerçekten çok çabuk çiziliyor ben oraya çok dikkat ediyorum parlaklığı süper cam ile aynı şekilde parlıyor

gökhan abi hyırlı olsun benim bass sendende küçülk akustik bass koyduk çok güzel oldu

burak güzel olmuş gerçekten ben parlaktan yanayım ama o parça gerçekten çok çabuk çiziliyor ben oraya çok dikkat ediyorum parlaklığı süper cam ile aynı şekilde parlıyor

Gecen hafta arka cam kirildi arka silecegi ters takmislar bi asagi yukari yaptim cizildi tabi.o yuzden yaptirdim ama keske onceden yaptirsaydim .tabi zevk meselesi saygi duyuyorum herkese.

Benim arkadaki kirmizi seritle cok guzel uyum sagladi.)

geçmiş olsun en ince sıvı likit pasta güzel vtemizliyor çizikleri alıyor birde wax ile süper oluyor benim imzamdaki fotodan görebilirsin oraya çok dikkat ediyorum

geçmiş olsun en ince sıvı likit pasta güzel vtemizliyor çizikleri alıyor birde wax ile süper oluyor benim imzamdaki fotodan görebilirsin oraya çok dikkat ediyorum

Seninki baya parliyor 🙂

Merhabalar,

Gökhan bey hayırlı olsun ne kadara yaptırdınız?

Seninki baya parliyor 🙂

her ay boya koruması ve nerede ise hergün hızlı cilası her yıkandıktan sonra hızlı cila ile siliniyor araba o yüzden parlaklığı tam istediğim gibi

Merhabalar,

Gökhan bey hayırlı olsun ne kadara yaptırdınız?

Teşekkürler üstad,

200tl amfi

200tl de Çevirici+tesisat kablo+sigorta ve işçilik verdim.

kabin bass ım eski arabamdan kalma evde duruyodu.
ama almak istenirse 150 lira gibi fiyatlara mevcut.

dün muayeneye gittik.ufak tefek hafif kusurlarla geçtik.tabi yine farlar sıkıntılı çıktı ne hikmetse.sapıyorlarmış.😀😀😀😡

mehmet abi geçmiş olsun onlar kusur bulmazlar ise çatlarlar farları illa yazıyorlar kusur yazınca prim falan mı alıyorlar acaba?

Arka plakaliga 8+8 16 ledli ariza isigi yakmayan plaka lambasi aldim istedigim gibi oldu allaha şükür 🙂

güzel olmuş maşallah nekadara aldınız birde orjinal duya mı takılıyor?

mehmet abi geçmiş olsun onlar kusur bulmazlar ise çatlarlar farları illa yazıyorlar kusur yazınca prim falan mı alıyorlar acaba?

bende anlamadım oğuz.

Arka plakaliga 8+8 16 ledli ariza isigi yakmayan plaka lambasi aldim istedigim gibi oldu allaha şükür 🙂

güle güle kullanın.

154929160 sahibinden aldim 25 tl ye aldim 5 dakikada takiliyor . İlanda benden daha iyi aciklama yapiyor 🙂

Back