- Adı
 - OĞUZ

- Kan Grubu
 - A RH +

- Araç Yılı
 - 2015

- Renk
 - BRONZ KAHVE

çok güzel olmuş maşallah ALLAH nazarlardan korusun
bende doblonun tüm temizliyini kendim yapıorum dediğiniz gibi başkasına yaptıramıyorum eğer dışı çok çamurlu ise yıkatırım ama yine de kendimde tekrardan temizliyorum temizlik bende hem hastalık hemde hobidir her ay düzenli olarak boya korumasını kendim yapıyorum ben 3m in kilini aldım gerçekten muhteşem bişey boyayı çok güzel yapıyor dobloyu yıkadığımda yıkama eldiveni kullanırım asla fırça sünger falan filan değmez arabanın evde temizlik dolabı var mf bezler cilalar parlatıcılar falan filan ben birde parlatıcıları 5 lt olarak aldım çünkü herzman kullanıyorum anca yetiyor zaten temiz araba hemen kendini bellli ediyor
hare gidericinin içindede bi miktar aşındırıcıkık var bence onun yerine her ay wax atın parlaklığı ve koruyuculuğu artsın wax olarak ne atıyorsunu?
bu kil tam olarak ne işe yarıyor? boyayımı inceltiyor, parlaklık mı veriyor? yoksa sadece pütürlerimi gideriyor
bikaç ay önce pasta cila yaptırmıştım gerek yok o zaman şuan pürüzsüz 🙂bu kil tam olarak ne işe yarıyor? boyayımı inceltiyor, parlaklık mı veriyor? yoksa sadece pütürlerimi gideriyor
Kil boya üzeründeki pütürleri giderir pasta ve cila için temiz bir zemin oluşmasını sağlar. Ayrıca küçük boya ve zift lekelerini de temizler
Rica ederim 🙂 kili bir kez deneyin farkı anlarsınız 🙂bikaç ay önce pasta cila yaptırmıştım gerek yok o zaman şuan pürüzsüz 🙂bu kil tam olarak ne işe yarıyor? boyayımı inceltiyor, parlaklık mı veriyor? yoksa sadece pütürlerimi gideriyor
Kil boya üzeründeki pütürleri giderir pasta ve cila için temiz bir zemin oluşmasını sağlar. Ayrıca küçük boya ve zift lekelerini de temizler
teşekkür edrim bilgi için
25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀
aynen öyle valla 😀25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀
uzun zaman binmeyince insan özlüyor arabasını😀
Günde net 35 km yol yapıyorum 🙂 şu anda 49990 oldu 🙂 bakım geldi yine 🙂aynen öyle valla 😀25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀
ben olsam 50.000 yapardım gece rahat yatamazdım 😀Günde net 35 km yol yapıyorum 🙂 şu anda 49990 oldu 🙂 bakım geldi yine 🙂aynen öyle valla 😀25 gündür hasrettim dobloma bugün kapalı garajdan çıkardım güzelce yıkadım sonrada biraz hasret giderdim 50 kmye yakın yol yaptım kendime geldim 😀