hayırlı olsun güle güle kulanın multimedya güzel birşey ya keyifli oluyor 🙂
evet çerçeve ile ilgili bir sıkıntı söz konusu. Ama o sistemi araca monte ettikten sonra inanın onu düşünmüyorsunuz bile. Sadece sistemi keyfini çıkarıyorum 🙂çok güzel olmuş bende düşünüyorum ama çok kaba duruyor şu double din çerçeveler.
valla hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor 🙂[pikniktube][/pikniktube]evet çerçeve ile ilgili bir sıkıntı söz konusu. Ama o sistemi araca monte ettikten sonra inanın onu düşünmüyorsunuz bile. Sadece sistemi keyfini çıkarıyorum 🙂çok güzel olmuş bende düşünüyorum ama çok kaba duruyor şu double din çerçeveler.
imkanınız varsa tavsiye ederim. En çok da geri görüş kamerasını 🙂valla hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor 🙂[pikniktube][/pikniktube]evet çerçeve ile ilgili bir sıkıntı söz konusu. Ama o sistemi araca monte ettikten sonra inanın onu düşünmüyorsunuz bile. Sadece sistemi keyfini çıkarıyorum 🙂çok güzel olmuş bende düşünüyorum ama çok kaba duruyor şu double din çerçeveler.
sadece double din ve teyp kaça patladı + kamera tabiki
double din güzel durmazsa diye şu tarz var aklımda, hem av giişi sayesinde kamerada bağlarım
![]()
evet indash olanlara bakıyorum ama oda teyp şapkası engel oluyor diyolar kararsızım 😀sadece double din ve teyp kaça patladı + kamera tabiki
double din güzel durmazsa diye şu tarz var aklımda, hem av giişi sayesinde kamerada bağlarım
![]()
Duble din e 1000 verdim. Kamera 70 tl 🙂 eğer double din i kasadan dolayı istemezsen kaba gelir diye in dash cihazlardan da alabilirsin 🙂
belki bende ilerleyen zamanlarda indash ile değiştirbilirim 🙂 her ne kadar sistem iyi olsa da double din çerçevesi göze hoş gelmiyor 🙂 araç içinden baktığında sıkıntı yok ama dışarıdan bakınca emanet gibi duruyor. Bir de eğer yaptırırsan kaskon varsa mutlaka kaskoya işlettir 🙂 memlekette hırsız çok 😉 bak bu da plaka üzerindeki kamera 🙂evet indash olanlara bakıyorum ama oda teyp şapkası engel oluyor diyolar kararsızım 😀sadece double din ve teyp kaça patladı + kamera tabiki
![]()
Duble din e 1000 verdim. Kamera 70 tl 🙂 eğer double din i kasadan dolayı istemezsen kaba gelir diye in dash cihazlardan da alabilirsin 🙂
valla ben işlettim kaskoya. Herhangi bir durumda fatura tutarı üzerinden zarar karşılanır dediler banabu sistemler süperde araba sokakta duruyor yani muhakkak dikkat çeker kaskoya işletmek mantıklı ve şart
en iyisini yapmışsınız
en iyisini yapmışsınız
en iyisini yapmışsınız
App plaka yaptırdım arka tarafı çift taraflı bant ile yapıştırdım ama önü nasıl yapıcam acaba plastik tampona tutarmı acaba çift taraflı bant ?
en iyisini yapmışsınız
App plaka yaptırdım arka tarafı çift taraflı bant ile yapıştırdım ama önü nasıl yapıcam acaba plastik tampona tutarmı acaba çift taraflı bant ?
yapıştıracağınız bölgeyi aseton tiner vs gibi b temşzleci ile silin temizleyin ardından hem çift taraflı bant ve slikon sıkıp yapıştrın o şekilde yapışır diye düşünüyorum
app plakayı bende çok istiyorum ama muaynede sorun çıkarıyorlar mış siz de yaşdınız mı çünkü onları her yıl sök tak zor olur mesela xenonda yadak sök tak zor iş
kamera çok orjinal olmuş 🙂 kaskoya işletmekde mantıklı bikaç dobloda gördüm çok dikkat çekiyor