Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun güle güle kulanın multimedya güzel birşey ya keyifli oluyor 🙂

hayırlı olsun güle güle kulanın multimedya güzel birşey ya keyifli oluyor 🙂

çok kararszıdım aslında. Asıl amacım sadece ufak bir navigasyon almaktı. araştırma yapınca navigasyona bağlanabilen geri görüş kameraları gördüm. neden olmasın dedim. o olsun bu olsun derken çok iyi bir sistem çıktı ortaya 🙂

çok güzel olmuş bende düşünüyorum ama çok kaba duruyor şu double din çerçeveler.

[pikniktube][/pikniktube]
çok güzel olmuş bende düşünüyorum ama çok kaba duruyor şu double din çerçeveler.
evet çerçeve ile ilgili bir sıkıntı söz konusu. Ama o sistemi araca monte ettikten sonra inanın onu düşünmüyorsunuz bile. Sadece sistemi keyfini çıkarıyorum 🙂

evet çerçeve ile ilgili bir sıkıntı söz konusu. Ama o sistemi araca monte ettikten sonra inanın onu düşünmüyorsunuz bile. Sadece sistemi keyfini çıkarıyorum 🙂
valla hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor 🙂

valla hayırlı olsun gerçekten güzel duruyor 🙂
imkanınız varsa tavsiye ederim. En çok da geri görüş kamerasını 🙂

sadece double din ve teyp kaça patladı + kamera tabiki

double din güzel durmazsa diye şu tarz var aklımda, hem av giişi sayesinde kamerada bağlarım
SN4OTYP064_large.jpg

double din güzel durmazsa diye şu tarz var aklımda, hem av giişi sayesinde kamerada bağlarım
SN4OTYP064_large.jpg

Duble din e 1000 verdim. Kamera 70 tl 🙂 eğer double din i kasadan dolayı istemezsen kaba gelir diye in dash cihazlardan da alabilirsin 🙂

SN4OTYP064_large.jpg

Duble din e 1000 verdim. Kamera 70 tl 🙂 eğer double din i kasadan dolayı istemezsen kaba gelir diye in dash cihazlardan da alabilirsin 🙂
evet indash olanlara bakıyorum ama oda teyp şapkası engel oluyor diyolar kararsızım 😀

bugün içini iyice temizledim doblomun, kendine geldi, sabunlu suyla köpürttüm heryeri güzelce sildim 😀
yeni telefon tutacağı aldım oda iyi oldu

SN4OTYP064_large.jpg

evet indash olanlara bakıyorum ama oda teyp şapkası engel oluyor diyolar kararsızım 😀
belki bende ilerleyen zamanlarda indash ile değiştirbilirim 🙂 her ne kadar sistem iyi olsa da double din çerçevesi göze hoş gelmiyor 🙂 araç içinden baktığında sıkıntı yok ama dışarıdan bakınca emanet gibi duruyor. Bir de eğer yaptırırsan kaskon varsa mutlaka kaskoya işlettir 🙂 memlekette hırsız çok 😉 bak bu da plaka üzerindeki kamera 🙂

bu sistemler süperde araba sokakta duruyor yani muhakkak dikkat çeker kaskoya işletmek mantıklı ve şart

bu sistemler süperde araba sokakta duruyor yani muhakkak dikkat çeker kaskoya işletmek mantıklı ve şart
valla ben işlettim kaskoya. Herhangi bir durumda fatura tutarı üzerinden zarar karşılanır dediler bana

en iyisini yapmışsınız

en iyisini yapmışsınız

App plaka yaptırdım arka tarafı çift taraflı bant ile yapıştırdım ama önü nasıl yapıcam acaba plastik tampona tutarmı acaba çift taraflı bant ?

[megavideo][mail][/mail][/megavideo]
en iyisini yapmışsınız

App plaka yaptırdım arka tarafı çift taraflı bant ile yapıştırdım ama önü nasıl yapıcam acaba plastik tampona tutarmı acaba çift taraflı bant ?

en iyisini yapmışsınız

yapıştıracağınız bölgeyi aseton tiner vs gibi b temşzleci ile silin temizleyin ardından hem çift taraflı bant ve slikon sıkıp yapıştrın o şekilde yapışır diye düşünüyorum

app plakayı bende çok istiyorum ama muaynede sorun çıkarıyorlar mış siz de yaşdınız mı çünkü onları her yıl sök tak zor olur mesela xenonda yadak sök tak zor iş

en iyisini yapmışsınız

yapıştıracağınız bölgeyi aseton tiner vs gibi b temşzleci ile silin temizleyin ardından hem çift taraflı bant ve slikon sıkıp yapıştrın o şekilde yapışır diye düşünüyorum

app plakayı bende çok istiyorum ama muaynede sorun çıkarıyorlar mış siz de yaşdınız mı çünkü onları her yıl sök tak zor olur mesela xenonda yadak sök tak zor iş

xenon yerine philips marka beyaz ampul kullanıyorum ben xenon kadar göz almıyor ve şık duruyor.. plakaya gelince merdiven altı diye tabir edilen plakalardan yaptırmadım.. Bizzat logolu hologramlı cemiyet mühürlü yaptırdım..Orjin plaka yani...çiftine 100 tl verdim kapıya kadar da getirdiler..

kamera çok orjinal olmuş 🙂 kaskoya işletmekde mantıklı bikaç dobloda gördüm çok dikkat çekiyor

kamera çok orjinal olmuş 🙂 kaskoya işletmekde mantıklı bikaç dobloda gördüm çok dikkat çekiyor

kamera olayı harika bişey 🙂 gece görüntüsü de gündüzden farksız valla tavsiye ederim herkese 🙂kafayı arkaya çevirmek zorunda kalmıyor insan 🙂 Bu da yeni App plakam 🙂 mühürlü hologramlı orjin 🙂

Back