Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DLS150 ile yıkadım.(kaput ayna gibi çıkmış.Aslında aşırı derecede bulanık😀)

DLS150 plastiklerde leke yaptı.Sonax turuncu şampuanda böyle olmuyordu.Loc ile silip trim detailer uguladım süper oldular.

Jantlara ve lastiklere forclean sıktım.Üzerine dls150 sıkıp hem jantı hem de lastği fırçaladım.Kuruduktan sonra lastik kirli gibi gözüktü.Endurance sürünce simsiyah oldu.
Ellerine sağlık.

Sorunda orada, sonradan eklediğimizde orjinali gibi oluyor mu? Konsoldaki sis farı tuşunu nasıl takacaklar mesela?
Fiatın servisinde yaptırırsan orjinal olur.düğmeye gelince ordaki boş düğme yerini sökerler aynı düğmenin sis farı tuşunu takarlar.

[ efendiim multijet yazısı hiç sportif durmuyordu 1 adet oje yardımıyla yeni halini aldı oje kurumadan fotoları yülkledim 🙂

güzel olmuş.eline sağlık

teşekkürler . valla harçlıkla anca bunlar oluyo 🙂 bana kalsa yarın sabah 4.000 tllik masraf yaparım 😀

bende şimdi iç dış temizledim artık doblo istirahata çekiliyor palioyu alınca dobloyu sadece hafta sonları kullanacaz

doblonun arka makasını çekiçleyip düzeltiyolarmış arabanın arkası yere yakın oluyomuş boylece öne dogru eğimli gibi değil ön arka aynı hizada duruyomuş bunu yaptırmak istiyorum yararı veya zararı olur mu bilginiz warmı ?

son aldığım biligiye göre dolmuşun arka camına osmanlı duğrası ve bi yazı yazılmış bu akşam dolmuş gelince görücem kötü olduysa sökücem 😀

[ efendiim multijet yazısı hiç sportif durmuyordu 1 adet oje yardımıyla yeni halini aldı oje kurumadan fotoları yülkledim 🙂

eline sağlık oje dökülmesin sonra bende doblo yazısını yaparım dökülürse asetonlar silerim

eline sağlık oje dökülmesin sonra bende doblo yazısını yaparım dökülürse asetonlar silerim

teşekkürler .dökülürse asetonla siler yenisini yazarım 1 dk anca zaman alıyo 😀 😀araba üstünde çok hoş duruyo uzaktan

ön camını hem içten hem dıştan camsil ile parlattım.güneşte içeriden yansıma yapıyordu.

teşekkürler .dökülürse asetonla siler yenisini yazarım 1 dk anca zaman alıyo 😀 😀araba üstünde çok hoş duruyo uzaktan

iyi fikir ama yaparım bende doblo yazısını kardeşimin ojesini aşırıcam yarın tabi kırmızı varsa 🙂

artık doblo hafta içi yatacak hafta sonu kullanılacak hafta içi palio ile gezecez baktım üzeri hafif tozlanmış cilalı su ve bir kova bol su ile sildim

oje yi fırçaya bolca alıp tek seferde sürmek en mantıklı olanı rötuş yapmaya uğraşma hemen bozuluyo kardeşinde yoksa flar mor du galiba en kalitelisiymiş onun m 0 nolusunu al çok hoş duruyo

cwv0d.jpg

sislere fosforlu bant çekmiş ama iyi yapıştıramamış söküp tekrer çekicem ben

cwv1m.jpg

ortada tuğra var sağ üstte seviyosunda bu işleri yazıyor ama anlamadım ne demek istediğini sağ tarafta tr tuğra ve abart ın içten vantuzlusu var hoş duruyo plakayı çıkardık

cwv41.jpg

bunu sevdim 😀

cwv4r.jpg

cwvbz.jpg

doldur demek isterdim 😀

yapılacak olanlar jant kapakları boyanacak boyayı almış ben de boyayacağım logosuz panjur düşünüyor ama siyah olursa yakışacağına eminim hayırlısı diyelim

berat benzinle ms kullanıyorsunuz

maşallah doblona

yok abi lpg sıralı sistem olduğu içim benzin lazım

Her gun park ettigim yerde arabama vurmuslar kapotta kuçuk bi göçük oluşmuş ucunda sinirlendim her zaman park ettigim yerden başka bir yere park ettim 🙂

geçmiş olsun.ALLAH büyük belelardan korusun.

bu çocuklar var ya onlardan bi kurtulamadım aaaaaa arabaya bak deyip saldırıyo keratalar. 🙁

Back