Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Doblomu kendi evimizin önünde yıkadım.d1 imi her hafta mutlaka kendim yıkardım.şimdi biraz sıkıntı oluyor ancak benzincilerde yıkatabiliyoruz.pek hoşuma gitmiyor ama yapacak bir şey yok.özlemişim kendim yıkamayı.

dün gece çamur yağmış tı işten gelince dooobloyu yıkattım ardından kendim temizlyip parlattım

araba çok kötü kirlendi yer kople kum toz olduğu için çabuk tozlanıyo bide yağmır yağar bu gün ohhh zaten bi kaput çubuğu egozoz boyayacaktık gene yattıı

Az önce gideremediğim kılcal çizikleri giderdim.Yün pad+waxy2000 kullandım.0 çizik🙂.Sonra kalan hareleri finishing pad+473 ile giderdim.Kaputun sağ tarafında biraz daha portakallanma var.Hafta sonu onlarıda halledip daha iyi fotolar çekeceğim.
Resim kaputun sol kısmı.Hiç portakallanma kalmadı.
d6j56.jpg

eline sağlık.güzel olmuş.yeni fotoları bekliyoruz.

Dün ilk önce fulpette yıkattım.
d9uqs.jpg

d9uru.jpg

Kaputa 1500-2500 grit zımpara uyguladım.
d9usy.jpg

d9uts.jpg

Çamurluğun bir kısmına 1500-2500,bir kısmınada sadece 2500 grit zımpara uyguladım.
d9uuf.jpg

d9uvw.jpg

Siyah parçayada deneme amaçlı 1500-2500 zımpara uyguladım.Polisaj ile gitmeyen derin çizikler vardı.
d9uyc.jpg

Motoru loc ile silip plak2r uyguladım.
d9uwm.jpg

d9uxf.jpg

Daha sonra bauhausa gidip sonax lastik parlatıcı aldım
d9uzs.jpg

Kaputa,çamurluğa ve siyah parçaya yün pad+waxy2000 uyguladım.Hareleride bir ara gideririm.
d9v1d.jpg

d9y05.jpg

dobloya değilde ducato ya ufak bi değişiklik yaptım.

pazar günü arkadaşın dükkanı açtık iş yoktu sabah pek can sıkıntısından fren kaliperlerini boyayalım dedik. arabada jant yok pek görünmüyor ama dediğim gibi sıkıntıdan boyadık.

kaliperler bijonlar sibop kapakları boyandı.

bu arada konu ile alakası yok ama ducatonun ön kaliperler brembo arkalar bosch

20955395.png

21533101.png

araç büyük olduğu için pek jant seçeneği yok. ben yaptım bu kadar göründü artık jantı olanlara fikir olur onlarda boyarlar belki 🙂

altın sarısı boyamışsın abi bende jant alınca yeşil düşünüyodum

Back