Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saygıdeğer abilerim kardeslerim söför emniyet kemeri takılı değil iken lamba yanmıyor soketini söküp taktım ise yaramadı fakat emniyet kemerini cıkarma tusuna sürekli basınca ısık yandı fakat emniyet kemerini takıp tekrar sökünce lamba yanmadı ne yapmalıyım ???

Dosyalar

• 12305385_493640057482408_816142606_n.jpg
    12305385_493640057482408_816142606_n.jpg
    76,5 KB · Okunma: 31
abi plakalıkları birde parlak siyaha boya dahada güzel olur

@doblo vip premio

@yunus0635
Abi plakalarını güzel güle güle kirlet Bizim sitenin adını taşıyan plakalıklarımız var mı satın alabileceğimiz site falan

var tabikide ana admin serdar engin başkanımızla görüş sana yardımcı olur

enriko sanırsam 2 yerde var bir bize yakın bergamada diğeri nerede bilmiyorum.doblodan önceki arabamız palio idi yıllardır Bornova birmota yolladık ne hediye nede başka bişi geldi.en azından enriko müşterilerini düşünüyo.Büyük şef serdar abi de acaba bizi düşünür mü?🙂

merhabalar,

farları yakmadığım sürece göstergelerde yer alan ışıklandırma sistemi yanmıyor bu durumu nasıl çözebiliriz.

teşekkürler.

@nezih24
Bi çözümü var mı bilmiyorum ama far tek kademe olduğu için bu şekilde yapacak birşey yok.

Ceza yememek için bugün kışlıklarımı taktırdım. Lassa snoways 3 205 55 16 94V XL
montaj+balans+yeni sibop+nitrojen hava dahil 480tl 2013 43.hafta 8.2mm diş derinliği.

Sezgin cok iyi ikinciel mi aldin hayirli olsun

@doblo vip premio
Evet abi ikinci el art lastikten aldım 0 fiyatlar malum gittim abi zaten 3 depo seç beğen al daha ucuza bile lastik var sağlam bi pazarlık yaptım fiyat gayet güzel isteyen gitsin alsın kağıthanede yeri. Benim aldıklarım 1 sezon kullanılmış herhalde dişler olduğu gibi duruyor.

@ŞENER
Aynen abim kamyonet yazıyorsa olay bitmiştir.

@Sezgin Tok
yanlış. sadece ticarilere zorunlu.kamyonet olması değil.

Back