Kaput 5 cm kadar cizilmis ik once virtus 473 liit pasta ve pasta pedi ile cizigi temizledi cizik bolgesine pastadan sonra wax attim cizik tam kaputu ucunda nasil olmus anlamadim
2 haftadan beri ses yapan daha doğrusu 17'' Vossen jantları takınca ses yapmaya başlayan Aks mili rulmanını değiştirdik.Hazır yağ değişimi de gelmişken hepsini bi aradan çıkaralım dedik.Yazılım(Ecufast) dan sonra ilk yağ değişimi olduğu için artık Selenia kullanmamayı karar verdim ve Castrol un 5W-40 EDGE yağını koyduk ve filtreleri de değiştirdik.
@Tutkun
hayır.filtrreyi söktük sadece biraz yağ akıyor.onuda yeni yağ vardı ondan tamamladım.ama bir süre geçtikten sonra(10,000 km rahat) kaçırması ilginç ve ilk defa başıma geldi contadandır dedi usta.oda ayrı satılmıyor.
Bazı tamirciler yag filtresini değiştirirken yeni yag filtresindeki kutunun içinden çıkan lastik contayı kullanmıyor.Haliyle kullanmadığı için eski lastik iki sefer sıkıp-gevşetme olayı oluyor.Bu da lastik contasının özelliğini yitiriyor.Her yağ değişimin de yağ filtresi değişirken mutlaka lastik contayı da değiştirin.Ayrıca yeni yağ contası takarken onuda yağlaması gerekir ki sıkırken contayı kesme yapmasın diye.
Mehmet abi ben zaten sende öyle olmuştur diye yazmadım.Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Konuyu okuyan arkadaşlarımız için dediğin gibi dikkat edilmesi gereken bir durum diye yazdım.