Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dun aksam dan sabaha kadar.tavan lanbasi acik kalmis birader sagolsun🙂 sabah marsa bastim tir dedi calisti masallah kis gunu uzmedi beni yarin da kar lastikleri takicam

@eness27eness

banada çok diyen oluyor hatta bazen başka istayonlardan yakıt alınca anahtarı vermiyorlar kmyi gösteriyorum şok oluyorlar

vallahi bende hastalık ben arabanın her yaşında sıfır gibi olmasını isterim yazın altı çamurluk içleri dahil temiz görünmeli arabaya bakınca sıfır gibi olmalı 😀

2009 dan beri kullandığım orjinal silecekleri değiştirdim... araç kapalı garajda durduğundan yıpranmamıştı silecekleri ama yinede değiştirdim...

Dün sis farlarını taktırdım. Durum el verirse sırada çelik jantlar ve double teyp fikri var. İşinde ehil bir usta bulursam da sadece araç içi hoparlörleri daha güçlü bir şeylerle değişmek istiyorum. Koca bir BAS kolon değil ama sadece ön ve arka hoparlörler.

Paçalıklardaki doblo yazısını sildim 🙂 böyle daha güzel oldu

@premio2012_55
bende de çok oluyor tavan lambası açık kalması iyi akü bitmemiş

@doblo vip premio Oğuz abi bigün senin oraya gelelim bizimkinede bi temizlik yapalıım 😛 Düzgünce temizlemeyi bi öğret yav :huhuu:

Birde oğuz abi benim videoyu görsen döversin beni galibaa 😛 Tekmeliyom bizim kırmızıyıı 😛 😀

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ömer zaten yaza doğru bi temizlik buluşması yapacağız

Ömer ne videosu neden tekmeliyorsun arabayı anlamdım?

Ömer o lip okadar sertmi soğuktan donmuş heralde ama karda falan takılır arabanın gitmesini bile engelleyebilir

kar lipi düz değil öne doğru sivri olur diye biliyorum

bide fazla sertleşinçe tekmelemeni tavsiye etmem kardeş kırılmasın sonra 😀

Ömer bence karlara takılabilir esnemiyorsa birde önü yere sürtmüyor mu d3 ün zaten önü alçak ama tabi sorun olmuyorsa sorun yok

Yok abi esnek plastikten yapılma bu 😀 Arada sürtüyo mesela şu anda bulunduğu yere girerken bazen sürtüyor bazen sürtmüyor, vidaladığımız için bazen vidası çıkıyo sürtünce 😀

bugün cannom'a kardan modifiye yaptım 😀
IMAG0001.jpg
IMAG0005.jpg

maşallah d1 in önü çok sevimli 🙂

Back