Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün D1'ime ön tampon altı lip taktım ayrıyetten arka cama K.Atatürk imzası sticker yapıştırdım.Ön tampon altı lip çok şık durdu araç , önden bakınca daha güzel , şık ve basık gözüküyor. 🙂

Cok tandir.alicam firsatim olmadi az önce bim e girdim baktim camsilecegi. 45 cm 55. Cm kaptim hemen 2.90. Tl tanesi keske yedekte alsaydim

@premio2012_55
muz silecekmi abi?

bime koşarak gittim ama kalmamış 😀 neyse haftaya a101 e geliyomuş. silecekler sertleşti tam zamanında geldi ama kaç gün gider bilemem 🙂

Bizim silecek ebatları nedir? D2 Kasa için de 45 55 midir ebatlar? Şuan bimdeyim. Ona göre alacağım.

2.90 tlye silecek mi olur ya silermi ki o gerçi 1- 2 hafta siler heralde sonra sertleşir😀

bende ön silecekleri değiştirdim ama orjinal sileceklerden çok memnun kaldığımiçin tekrar orjinal aldık 40 tl

bugün hava 1 derece idi ama soğukta olsa doblonun paspalarını çıkardım paspasları temizledim kovaya sıcak suyapıp komple içini temizledim her noktasını daha sonra motoru sildim en azından kalan su lekeri temizlendi daha sonra kapı aralarını yıkadım ve kuruladım .

kışın içi ve kapı araları bence çok önemli teizlenmesi ömrünü uzatacaktır

@doblo vip premio

Temizlik deyince hemen aklaaa Oğuz geliiiirr Oğuz Oğuz Oğuz. 😀😀 Helal sana Oğuz bu karda kişta soğuk havada bunları yapıyorsun ya

Yakışır oguza 🙂

@doblo vip premio

Valla 2.90. Tl ama ne kadar gider bilmem ama bim okadar dandik mal satmaz.en azindan yaza kadar gider.
d2. Silecek ebati 45 cm 55. Cm dir
oguz burasi -8.
20150109_082907.jpg

birde bugün antifirizli cam suyu aldık

Ömer yani hava soğuk diyee arabayı temizlemezsek araba bindikçe içi kirlenecek özellikle asla papasları ıslak bırakmayın olura taban halısına akarsa su donar kötü bi hal alır yazında kok yapar bunları önlemek için içinin temizliği çok önemli

bugun akşam üstü hava sıcaklığı 7 dereceye yükseldi yarında yağmur yokmuş

dün içini halletmiştim

doblomuu hemen ılık su ile ve sonax şampuanımıile güzelce köpürttük daha sonra duraladım jantları çamurrluk içlerini yıkadım hızlı cila uyguladım lastikleri parlattım yarında hava güzel temiz temi bineriz 🙂

fotolar çekecektim ama telefonun pili bitti

ben üstündeki brandadaki karları temizledim.

Ben de hic bir şey yapmadım. 🙂

@Fethi KORKUT
oda iyi.

hava biraz düzelince dobloyu temizledim 🙂

Dosyalar

• CIMG0139.JPG
    CIMG0139.JPG
    72,2 KB · Okunma: 23
Back