Bugün D1'ime ön tampon altı lip taktım ayrıyetten arka cama K.Atatürk imzası sticker yapıştırdım.Ön tampon altı lip çok şık durdu araç , önden bakınca daha güzel , şık ve basık gözüküyor. 🙂
2.90 tlye silecek mi olur ya silermi ki o gerçi 1- 2 hafta siler heralde sonra sertleşir😀
bende ön silecekleri değiştirdim ama orjinal sileceklerden çok memnun kaldığımiçin tekrar orjinal aldık 40 tl
bugün hava 1 derece idi ama soğukta olsa doblonun paspalarını çıkardım paspasları temizledim kovaya sıcak suyapıp komple içini temizledim her noktasını daha sonra motoru sildim en azından kalan su lekeri temizlendi daha sonra kapı aralarını yıkadım ve kuruladım .
kışın içi ve kapı araları bence çok önemli teizlenmesi ömrünü uzatacaktır
Valla 2.90. Tl ama ne kadar gider bilmem ama bim okadar dandik mal satmaz.en azindan yaza kadar gider.
d2. Silecek ebati 45 cm 55. Cm dir
oguz burasi -8.
Ömer yani hava soğuk diyee arabayı temizlemezsek araba bindikçe içi kirlenecek özellikle asla papasları ıslak bırakmayın olura taban halısına akarsa su donar kötü bi hal alır yazında kok yapar bunları önlemek için içinin temizliği çok önemli
bugun akşam üstü hava sıcaklığı 7 dereceye yükseldi yarında yağmur yokmuş
dün içini halletmiştim
doblomuu hemen ılık su ile ve sonax şampuanımıile güzelce köpürttük daha sonra duraladım jantları çamurrluk içlerini yıkadım hızlı cila uyguladım lastikleri parlattım yarında hava güzel temiz temi bineriz 🙂