Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende karşılıklı yapacaktım zaman kalmadı Oda başka zamana inşallah

koltğun altındaki kablo emniyet kemer uyarıcısının kablosu olabilir d3 lerde 2011 ve 2012 başı d3lerde sağ koltukta uyarı veriyor diğerlerinde o kablo boşta uyarıda vermiyor

Gökhan güzelmiş eline sağlık

Mustafa Abi eline sağlık doblolarda devasa bagaj var ama mum ışıgı kadar bi lamba var yeterli değil

@efsane05

öyle diyonda abi serviste far ayarı yaptırdım gittim muayeneye park uzun kısa sis hepsinden hafif kusur yazdı . hatta kısa farın birinde yönü farklı diye belirtmiş. bu kadarda olmaz ki.. egzost emisyon ölçümü gibi far ayarı içinde bi kulube açsınlar bari tüvtürke. vala bundan önce toros vardı hiç kusursuz bakımsız geçtiğimi biliyorum. dobloda sabit farlar mutlaka yazıyo.

@m_ates27
abiiiii o kablo ne öyleeee bende yaptım serdar abi gibi benimki de karşılıklı ama hiç kablo göremezsin 🙂

bende bugun içini komple temizledim paspasları falan yıkadım kapı aralarını temizleyip kuruladım motoru temizledim alt taraflarını kuruladım

@34 ysf 57

Yusuf biraz acele ettim ondan. Sağ tarafa takarken onuda haledeçem

@doblo vip premio

çok teşekkür ederim

yağmur suyuyla yıkadım doblomu hem de akşam akşam.

Memet abi yazın yaz yağmuru yağdıında üzerinde çamur yokken böyle hafif tozlu iken yağmur yağdıktan sonra hemen bi köpürtüyorm sonra yağmur duruluyor yağmurda yıkamakta zevkli oluyor😀

antifiriniz kontrol ettirdim

-25derece ye kadar dayanırmış içiim rahatladı

bugün kırılan bijonu söktürüp tornadan bijon deliklerine havşa attırdık yeni bijon vidaları aldık ön sağ tekerlekten çok çektik yaa buda son derdi oldu...lastik sibop kapaklarını da yeniledik yeşil renkte taktık.

Hayırlı uğurlu olsun. 🙂 Oğuz bu arada çok sevindim. Gelmiş geçmiş olsun.

@doblo vip premio
sıkıntı yok devam o zaman.

Silecek lastiklerini değiştirdim. Würt silecek suyunu tamamladım, multimedia cd çalarıma bir cihaz, bağlanırım telefonumun görüntüsünde cd çalarımdan görüntü alabiliyorum.

@34 ysf 57

gardaşım bende farklı bişey demedim anlattığım şey kalibre etmek sıfır hata demek anlamına gelmiyor.Sadece sapmayı sertifikaya belirtiyorlar.tamir veyabakım yapmıyorlar.Ayrıca araç muayenesini yapan teknik personelin birazda psikolojisine bağlı.Ben dobiyi muayeneye götürdüğümde adam ne
yaptı bi bilseniz; güzel bir yabancı karma cd yapmıştım test esnasında son ses actı taaa dışardan biz duyduk,Rapor geldiğinde ben kesin yazacağından emin olduğum arabanın arka camına yazdırdığım osmanlı tuğrası ve çocuklarımın ismini vardı.araba siyah olduğu için yazıları beyaz yazdırdım.kesin hafif kusur yazacaklar dedim ama raporda sadece far ayarı yazmıştı.Dedimya o anlık günün yorgunluğumu diyelim veya görmedimi diyelim bilmem hafif kusurlara pek önem vermiyorlar.Ceklistlerinde Kırmızı renkle belirtilen olmazsa olmazlar ağır kusurlara çok dikkat ediyorlar.

Valla bizde gittiğimizde müziği açtı bende etrafıma bakıyorum müzik sesi nerden geliyor diye -.- İlkkez gittiğim için içimden " Vay be istasyona bak müzik bile açıyorlar " demiştim 😀

Abi yalnız ben sadece duyduğumu gördüm sıfır araçla gitsende far yüzünden hafif kusurlu geçiyor 😀

Back