Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu su otomotiv herkese su plaka çıkartyor heralde

aslında biz muğla/ortacadan aldık su otomotivle ne alaka bilmiyorum Oğuz abi 🙂 araba geldiğinde o vardı bizde sökmedik muğladan bi hatıra kalsın diye. 🙂

aslında biz muğla/ortacadan aldık su otomotivle ne alaka bilmiyorum Oğuz abi 🙂 araba geldiğinde o vardı bizde sökmedik muğladan bi hatıra kalsın diye. 🙂

ortaca var SU ordan alınmıştır

hüseyün bizimde plaka 10 edremitten aldık plakada öyle kaldı daha iyi zaten

bugün dobloya kauçuk paspas aldım sürücü taraf aşınmıştı yırtılmadan yeniledim

Doblonun yaz lastikleribni taktirdik aslinda yeni lastik alcaktik lastikci bu yaz idare eder bi 10bin gider dedi eskileri takti fakat dedigine gore yeni kanuna gore bizim arabalara binek lastigi takilirsa muayneden gecmez dedi fakat bizim kisliklar 205 ve binek muayneden gecti ki yaz lastiginide binek alacaviz 205 55 16 olculu binek tipi lassa 195lira 195 60 16 c tipi 394 lira

birde birtane tepee geldi 1oraya partner adam yeni dovblo alacakmis bi teste ciktik 1.3 un cekisini meraak ediyormus cok begendi partner 2010 80 binde turbo kayislar on takim falan 4000tl masrafi varmis adamin son sozu gercekten sinifinin en iyisi hayatta caddye 61 bin tl verilmez dedi arabasina lastik alacakti siradan cikip ben yeni doblo almaya gidiyorum dedi gitti dedim hayirlisi olsun

Doblonun yaz lastikleribni taktirdik aslinda yeni lastik alcaktik lastikci bu yaz idare eder bi 10bin gider dedi eskileri takti fakat dedigine gore yeni kanuna gore bizim arabalara binek lastigi takilirsa muayneden gecmez dedi fakat bizim kisliklar 205 ve binek muayneden gecti ki yaz lastiginide binek alacaviz 205 55 16 olculu binek tipi lassa 195lira 195 60 16 c tipi 394 lira

birde birtane tepee geldi 1oraya partner adam yeni dovblo alacakmis bi teste ciktik 1.3 un cekisini meraak ediyormus cok begendi partner 2010 80 binde turbo kayislar on takim falan 4000tl masrafi varmis adamin son sozu gercekten sinifinin en iyisi hayatta caddye 61 bin tl verilmez dedi arabasina lastik alacakti siradan cikip ben yeni doblo almaya gidiyorum dedi gitti dedim hayirlisi olsun
aynen hayırlı olsun.muayenede lastiklerin ebatına dikket etmiyorlar.benimkine bir seferinde 175 ebatında bir şey yazmışlar uyardığımda sıkıntı olmaz demişlerdi.fakat kaza olursa falan kasko kıllık yapabilir tabi fark ederse.

kasko zaten işine nasıl gelirse o şekilde yapıyor

dün akşam ilk defa otomatik yıkamaya girdim.ha vurdu vuracak diye çok korktum,ama bişey olmadı.arabayı 3 dakikada yıkadım 3 dakikada sildim.toplam 6 dakika süper...

Dün ön parklara photon turuncu T10 ve plakalıklara da ModaCar SMD Beyaz 5 Ledli T10 Park Ampülü sipariş ettim. ledli olana baktım yorumlara baktım çoğunun arıza ışığını yakmadığını gördüm. d3 ü bilmem de d2 de yakmaz inş. sizce yakar mı ?

(link)

(link)

dün akşam ilk defa otomatik yıkamaya girdim.ha vurdu vuracak diye çok korktum,ama bişey olmadı.arabayı 3 dakikada yıkadım 3 dakikada sildim.toplam 6 dakika süper...

arabaya otomatik ykama eziyetini yapmayın bence hele araba siyah feci şekilde çizip matlaştırıyor

arabaya otomatik ykama eziyetini yapmayın bence hele araba siyah feci şekilde çizip matlaştırıyor

uyarını dikkate alıcam

bugun dobloya yine zman ayırdım ufaktan bi içine detaylı bi temizlik yaptım saba 13:00 de başladım akşam saat 17:30da bitti komple iç torpido plastik aksamı kapı döşemelerini aspirix li su ile yıkadım özellikle bej yerleri arada bu şekilde detaylı temizlmek gerekiyor daha sonra tavanı koltukları yer halısını ve paspaslarıda sildim son içine 1/4 oranında sulandırılmış parlatıcı süt ile siyah kısımları sildim ki canlı ve mat siyah görüntü olsun diye iç bitince motoru komple yıkadım temizledim kuruduktan sonra parlatma işlemine geçtim daha sonra davlumbazları jantları ve lastikleri yıkadım son olarak dıını yıkadım hlı cila ve ekspres anti toz giderici ile sildim .Lastikleri ve davlumbazları parlattım ve iş bitti

uzuuun zamandır yıkamıyordum bugün detaylı bir dış temizlik yaptım içi zaten temizdi, Artık kirden ben tanıyamıyodum aracı üstü çamurdur resmen offroad yapılmış gibiydi 😀 ama şimdi çok güzel oldu bütün çizikler ortada..... (yapanları saygıyla anıyorum) temiz görünce çiziyolar ama inşallah bidaha çizmezler.
RyVPrR.jpg
[/img]

bugun dobloya yine zman ayırdım ufaktan bi içine detaylı bi temizlik yaptım saba 13:00 de başladım akşam saat 17:30da bitti komple iç torpido plastik aksamı kapı döşemelerini aspirix li su ile yıkadım özellikle bej yerleri arada bu şekilde detaylı temizlmek gerekiyor daha sonra tavanı koltukları yer halısını ve paspaslarıda sildim son içine 1/4 oranında sulandırılmış parlatıcı süt ile siyah kısımları sildim ki canlı ve mat siyah görüntü olsun diye iç bitince motoru komple yıkadım temizledim kuruduktan sonra parlatma işlemine geçtim daha sonra davlumbazları jantları ve lastikleri yıkadım son olarak dıını yıkadım hlı cila ve ekspres anti toz giderici ile sildim .Lastikleri ve davlumbazları parlattım ve iş bitti
sana da masallah abi bu kadar ayrinti zor 🙂

eyüp sabah saat 8 de başlayıp akşam saat 10 kadar temizlediğimi bilim ama tam detaylı temizlik arada tam detaylı bi girişiyorum arabaya ama ben her km sinde sıfır gibi binmeyi seviyorum😀

en son pazar günü camları sildim paspasları çırptım
yağ su kontrolü yaptım bu hafta yatacak gibi doblom.

iç dış komple temizlik yaptım ve mango kokularını yenisi ile değiştirdim

D2 doblomun arkasına Eksik Olma Babam yazdırdım, ön amblemi kapladım ve stop için siyah folyo aldım ama yapmadım. Pazar günü nasipse

içini elektrikli süpürge ile bir güzel süpürdüm.plastik aksamı silemedim.cumartesi ya da pazar silerim inşaallah da.bende süt falan yok plastik aksamı özellikle ayak basılan yerleri en kolay ne ile parlatabilirim.

Back