Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi bakayım güzel bi ürüne benziyor

bugun sabah saat 11:30da başlayıp 16:30da biten doblo dış boya temziliği parlatma ve koruma yaptım

dobloma her yıl ince likid pasta uygulauyorum her ay da wax atıyorum
ilk önce bi güzel dışını temizledim daha sonra cila makinam ve yün ped ile doblonun her tarafına virtüs 473 uyguladım arabanın üzerinde çok az olan kılcal izler kayboldu ve boya gerçekten kaymak gibi oldu daha sonra radiant wax ile uygulama yapptım bu dolgu cilanın üzerinede faracle wax attım ve sonuç mükemmel oldu daha sonra tümplastik aksam davlumbazar jantlar ve lastikler parlatıldı iyi uğraştım ama sonucu görünce tüm yorgunluğum gitti fotoda çektim ama telefon bilgisayara atmadığı için ekleyemedim becerebilirsem ekleyeceğim

Hayırlısıyla pazar günü bıcı bıcı yapçak benim kanki
yıkama şampuanı alıpta mı yıkasam acaba parlatsam ?

bende 200 tlcik mazot aldım karnını doyurdum. uzun zamandır full olmamıştı depo

ismail bence bi şampuan o köpürmenin keyfide başka ben cilalı şampuan aldım turtle wax marka memnunum gayet

ismail bence bi şampuan o köpürmenin keyfide başka ben cilalı şampuan aldım turtle wax marka memnunum gayet

iş olmaz dolaşayımda bulursam güzel birşey denerim

foxfphie.jpg

ismail fotolar görünmüyor

halledemedim tklayınca açıyor ama resim büyük boyutlu sanırım site açamıyor iphone 5s le çektm

Doblonun polen filitresini degistirtdim arada polenide degistirmek saglik icin onemli gercektende cok kirlenmis

becerebildim sonunda

foxfphie.jpg

5sacib8n.jpg

rfoktswa.jpg

MEMUR ARABASI 🙂
cblz832v.jpg

Buda ben az asabi çıkmışım
4issd22m.jpg

6ofrpn85.jpg

tjq3cdns.jpg

g6jrjqdc.jpg

güzel maşaallah.

düz ekledim yamuk çıkmış :S tıklayınca üstüne düzeliyor ama bulanık telefonun kamera ayarı büyük geldi galiba

Cok guzel masallah ALLAH kaza bela vermesin

100 tl lik mazot yedirdim kerataya.

iissoo abi palaklıklarımız aynı --------su-------- bizim dobloda muğladan gelmişti palakalıklları değişmemiştik. 🙂 tesedüf. 🙂

iissoo abi palaklıklarımız aynı --------su-------- bizim dobloda muğladan gelmişti palakalıklları değişmemiştik. 🙂 tesedüf. 🙂

muglayı bilmemde fethiyede fiat SU otomativ var ordan aldık sıfır

Back