Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arabada baya oynana yerde var ama bayi takasta verebilir 10 bin ile 12 bin arası kendinde nete 14000 bin yazarsın 12500 tlye kadar gider

bu akşam dobloyu bi çalıştırdım üzerindeki karları temizledim yerinden oynattım 😀

pazar günü bakım yaptırdım o günden beri çalıştırmıyordum.
gece hastaneye gitmem gerekti tek kontakda çalıştı maşallah -6 derece idi akü orjinal 5 yıllık.

üstündeki karları temizledim çalıştırdım 2. seferde çalıştı ileri geri yaptım

eyvallah oğuz. iyi kötü bir fiyat oldu kafada. sağolasın.

gece hastaneye gitmem gerekti tek kontakda çalıştı maşallah -6 derece idi akü orjinal 5 yıllık.

maşallah abi

maşallah abi

sağol
bakarsan bağ bakmassan dağ olur derler bende elimden geldiğince ilgilenmeye bakımlarını aksatmamaya çalışıyorum.şükür şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı.lpg den korkuyordum tekler arıza ışığı yanar falan diye oda olmadı gayet güzel geçinip gidiyoruz.

bugün camları dışarıdan camsille siliyordumki camsil fışkırmamaya başladı.içi donmuş kar gibi oldu.😀

öncam suyunu -45 derecelik cam suyu kullanıyorum.değil donma camdaki buzuda eritiyor.bulursanız tavsiye ederim local marka 5 lt 8-10 tl civarı.

maşallah abi

sağol
bakarsan bağ bakmassan dağ olur derler bende elimden geldiğince ilgilenmeye bakımlarını aksatmamaya çalışıyorum.şükür şimdiye kadar bir sıkıntım olmadı.lpg den korkuyordum tekler arıza ışığı yanar falan diye oda olmadı gayet güzel geçinip gidiyoruz.

abi doblo sahibini anlıyor😀

hyvyv.jpg

yeterli olmuştur..

berat kardeş hayırlı olsun sanırım stopları kırmızı yapmışsın yakışmış çok güzel duruyor ama muaynede sıkıntı olmasın.

güzel olmuş berat.

Bugün doblomda yaptığım değişiklikler 🙂

17" Jant-Lasatik
Spoiler
3D Karbon kaplama

hz4v0.jpg
[/img]

hz4vt.jpg

berat kardeş hayırlı olsun sanırım stopları kırmızı yapmışsın yakışmış çok güzel duruyor ama muaynede sıkıntı olmasın.

sıkıntı olacak abi pazartesi muaynesi var arabanın sökücez artık ama tekrar takıcaz

Bugün doblomun camlarına rüzgarlık taktırdım,
ayrıca bagaj havuzu aldım 🙂
Resim çekemedim en kısa zamanda resimleri koyarım

hayırlı olsun

Bugün doblomun camlarına rüzgarlık taktırdım,
ayrıca bagaj havuzu aldım 🙂
Resim çekemedim en kısa zamanda resimleri koyarım

hayırlı olsun.bagaj havuzunu kaça aldınız.

Dün yıkayıp fk1000p uygulamıştım.Bugün de içini süpürdüm,plastikleri loc ile silip plak2r uyguladım(1:3 denedim süper oldu)kapı eşiklerine endurance sürdüm.Motorun tozunu alıp plak2r uyguladım.
j8rj1.jpg

j8rk1.jpg

j8rkx.jpg

j8rlx.jpg

j8rnl.jpg

j8rp7.jpg

j8rqj.jpg

j8rrw.jpg

j8rt7.jpg

j8ru8.jpg

Back