Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abi seninki siyah ilk önce boya durumuna göre uygun pastalar daha sonra cila ve wax ile mükemmel olur

Evet arkadaşlar jantı alınca lastik arayışına girdik.Dünde temiz ikinci el lastik bulduk(175/65/15) Michelin takalım dedik ve taktık.

La2zDa.jpg

Balataları da boyadım fena olmadı gibi 😀

YBMLQj.jpg

Akşamına da yıkayalım sonucu görelim yıkamanın saati olmaz deyip 11 de yıkamaya gittim ve sonuç ;

La2zvz.jpg

yakışmış maşaallah dobloya.

Mükemmel maşallah

Teşekkür ederim Serdar Abi 🙂

Merak edenler için ;
Yine doblo da takılı olan bu Jantlar 2 ay önce alındı arkadaşlar.Bi arkadaşımın abisi doblosunu satınca jantları vermek istemedi ve kendisi sıfır 750 tl.ye almıştı.Bana da 600 e bırakacağını söyleyince, 600 e sıfır jant var abi deyip kavga dövüş 400 e aldım 😀 Lastikleri de sanayici olmanın avantajıyla lastikçinin 250 lira fiyat verdiği 175/65/15 Michelin lastiklerini 150 liraya alıp taktırdım.Bana hepsinin maliyeti 550 lira oldu.

Anlamadığım nokta ise yine doblo da takılı olan bu jantlar benim araçta aynı durmadığı?

D1 doblo da takılıydı.Helezonları vs.. kesik de degildi aynı lastik ebatları olmasına ragmen onun aracın da basık duruyordu!

Masallah cok guzel
orjinal jantlari durmuyor mu premioda jant var cunku

muhtemelen o d1 in makaslarini presletmis olabilirler

@doblo vip premio

Orjinal jantları duruyor.Satmak gibi bir niyetim şimdilik yok.Arka tarafı öyle diyelim peki önler?
Zaten Orjinal jantlar (14) varken araba çok zıplıyordu şimdi daha da zıplayacak 😀

Benim d3 un
Debriyaj baskibaskı balata (valeo)..140 TL
İşçilik..150 TL
1 lt castrol 80 numara şanzıman yağ..20 TL
Mazot filtresi..40 TL değiştirildi..yalniz direksiyonu sağa sola çevirirken yaptığı ses bulamadi

güle güle kullanın.

Mesut Abi güle güle kullan

Güle güle kullan yakışmış abi

uzun zaman sonra ilk defa yıkadım, gözüme çok güzel göründü temizlenince 😀

Back