Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@2012 doblo premio

Selçuk Abi güle güle kullan doblonu yakındanda gördüm doblonun maşallah var Selçuk Abi ilede tanıştık bugun kendisi çok iyibir insan iyiki teamdoblo ailesi içindeyim

arka camına film çektim akşamları diğer araçların farları gözümü alıyordu
gündüz farlarına turuncu ampul taktırdım
ve en önemlisine geldim radar cezamı ödedim 😀 istanbul anadolu yakasında tem otoyolunda (Ataşehir mimar sinan camii hizasında 109 km ile radara girmişim.. 294 tl ye mal oldu )

On arka silceklerim geldi en kisa zamanda takicam

@gökhangün
Geçmiş olsun ..
Insanin zorunda gidiyor.
Bana da arkadan 500 tl geldi 3 adet ceza.
Malum son zamanlarda yollardaydik

Uzun uğraşlar sonucu jantlarımızı bugün teslim aldık.
Nikelajcı kankimizin oraya bıraktık.
Acelem yok duruma göre parlatma veya vernik atalım diyoruz.
Şimdi de Lastik arayışına girdik malum jantlar 15

XvDOV6.jpg

@oktay_1975

durdurmasından iyidir ehliyet puanı gidiyor abi 🙂
ya çok saçma arac kamyonet diye ruhsatta 90 km lik hız vermişle ne kadar saçma ya araba 200ü kaptıyo diğer (otomobillere) toz yutturuyor ama kamyonet çok gereksiz ya olan yine bize oluyo

Valla çok can sıkıyor ama yapabileceğimiz birsey yok.
Temkinli oluyoruz ama yinede yakalanıyoruz.
Keşke düzenleme yapılsa.

keşke panaroma doblolar otomobil ama onlarda 10-15 bin lira fazla..

Idare edeceğiz artık.

👍👍👍

selam arkadaslar ben nereye nasıl yazacagımı cozemedım 🙂 buraya yazayım dedım benım d-3 duldulun arka su fıskıyesı bır yaratık tarafından yanlıslıkla kırıldı. sorun yok yenısı alırım dedım fakat sorun tam burada basladı maalesef yenısı hıcbır parcacıda yok sıparıs verelım dedı ver odemesını yapayım dedım allah bılır ne zaman gelır dedı parcacı ucacaktım adama dalga gecıyor sankı. bu parcayı nereden bulurum arkadaslar hortum ıcerı kacmasın dıye ucuna uyduruk fıskıye taktım kelebek konmus gıbı durdu ve ıcerı su gırıyor. bana yardım edebılırmısınız ıstanbul avrupa yakasında neredeyse gırmedıgım parcacı kalmadı... 🙁

Aracımın orjinal ön fren balatalarını, sağ ön amartisör, sol rot kolunu değiştirdim. Fren kaliper ve kampanalarımı kırmızıya boyadım çok güzel oldu resimlerini yarın eklicem

Erhan Abi serviste vardır bence bi sor

@erhan34
abi bence kendine en yakın servise git veya sponsorumuza git onlar daha detaylı yardımcı olurlar

@berkayy
güle güle kullanın.km kaç oldu.fiyat ne tuttu?

bugün sigorta ve kasko yenilendi.
sigorta Anadolu 237.00
kasko Allianz 570,00

sigorta önceki sene 191 imiş.geçen sene 180 idi.bu sefer 237 ye çıkmış.çok zamlanmış.

@MEHMET78
Hayırlı olsun

@volkan guney
sağolasın.

Mehmet Abi hayırlı olsun

bende bi iç dış yıkadım hızlı cila uyguladım

@doblo vip premio
sağolasın oğuz.ben bir cila uygulayamadım valla oğuz.

Back