Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20150505_095108.jpg

hayırlı olsun.

güle güle kullanın

lastikleri parlatmak lazım ama

Hayırlı olsun yakışmış...

@alperserkan01
😆

merhabalar
daha önce mutlaka bahsedilmiştir forumda ama ben yeniden sorayım konuya hakim olanlar yardımcı olabilirse sevinirim
d3 üme aux ve usb aparatı taktırmak istiyorum internet dısında önerebileceğiniz bir yer var mı acaba

@gökhangün
Genelde çoğu aksesuar tuningcide bulunur yoksa bile getirtiyorlar ama fiyatlar 100-170tl arası değişiyor. Fm yönlendiricilerin aux çıkışlı olanlarını bağlayıp kendi kumandasından müzikleri yönetebilirsin.

@gökhangün
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.Eğer aliexpress tarzı sitelerden alışveriş tecrüben var ise yada tanıdık vasıtası ile daha ucuza gelebilir.

bugun dobloma iç detaylı temizlik yaptım

ilk önce içindeki mazlemeleri indirdim paspaların hepsini çıkarıp temizledim

halı yıkama makinası ile koltukları taban halısını tavan döşemesini yıkadım arada böyle vakumlu makinalar ile temizlemek çok iyi oluyor ilk önnce döşemeyi ıslatıp vakumla çktim ama inanın bu yöntemle arabanın dçşemeleri sıfır gibi oluyor eğer çok kirli ise ıslatıp fırçalamanızı tevsiye ederim

kullandığım detarjan ise aspirix döşeme işinde çok başarılı bi ürün

vakum işlemine gçmeden önce dçşemeyi çok ıslatmayyın aynı işlemi bikaç defa tekrarlayın

aspiriksli su ile plastik aksamı mf bez ile ilk önce köpürtüp daha sonra kurulama işlemi yaptım plastik kasmıdaki görünmeyen kirler için birebir işlem

saat 10 30 gibi başladım 15 30 civarı işim bitti

Son düzenleme:
40 TL Egzoz + 180 TL muayene 220 lirami yedi canavar pazartesi sigorta bitiyor yapmam lazim o ne kadar tutacak kim bilir temmuzda geliyor vergi offfffff çok para yiyor beeee.Ama olsun doblonun genişliği yeterrrrrr...

Back