BAKİCHİP

kirlenmek güzeldir oğuz.....*hehe*

evet abi zaten severim diyorum ya çamuru falan böyle arabanın her yeri çamur içinde falan çok zevkli şeyler yağmurda falan zevk için çok gezeriz

ama derhal yıkamayada giderim öyle asla bırakamam

evet abi ama asla bazıları gibi araba kirlenecek yok km artçak eskiyecek demem gezerim zevkle aama bakım temizlik derhal yapılır

ne insanlar var km artçak diye arabaya binmiyorlar

bizim mahllede hatta apartmanda var adam arabsının park yerini kapacaklar diye binmiyor abi adam 2 km yolu yayan gitti bidonla benzin aldı arabaya ve buadam 88 yaşında neden gitmedin dedim park ettiğim yerimi kaparlar diyor arfabasıda **** 9 sıfır gibi maşallah ama yeri düşünüyor kendi gidecek öbür tarafa haberi yok 😀

acayip bişey abi ama dikkat et bu tipler cimrilikten arabalarına doğru düzgün bakım bile yaptırmaz

al benden de o kadar kardeşim...

Araba bu Oğuz... Yaptırıracsın... yemeyeceksin yedireceksin... Yoksa binmeyeceksin...

öyle tabi abi hizmet etsin diye var keyfini sürmek için var

Araba bu Oğuz... Yaptırıracsın... yemeyeceksin yedireceksin... Yoksa binmeyeceksin...

O zaamn seve seve bakımınıda yaptıracaksın.... Karnınıda doyuracaksın.... Gerekirse çamurlukları da el ile yıkayacaksın 😛

O zaamn seve seve bakımınıda yaptıracaksın.... Karnınıda doyuracaksın.... Gerekirse çamurlukları da el ile yıkayacaksın 😛

tabikide abi çamurluk içlerini yıkayacan kuzu postu eldivenle yıkayacan 😀

[google][/google]

tabikide abi çamurluk içlerini yıkayacan kuzu postu eldivenle yıkayacan 😀

*hehe**hehe**hehe*

Selamlar,

Baki abinin konusu olduğu için başka yere yazmak istemedim 🙂

Anadolu yakasındaki Fıat servisi bana 500 tl karşılığında yazılım yükleyeceklerini teklif ettiler. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı? işe yarar mı ?
aracım 1.6 mjet comformatic.

Benim şahsi düşüncem site kurucu yöneticimiz Murat ın 400 TL ye anlaşma yaptığı harici takılan ve sitede reklamı olan Chip daha mantkılı geliyor ... Bende beyine yazılım attıranlardan biriyim bu arada.. Ancak bu chip in istenildiğinde sökülebilmesi ve başka araca da takılabilmesi avantaj gibi geliyor bana...

Benim şahsi düşüncem site kurucu yöneticimiz Murat ın 400 TL ye anlaşma yaptığı harici takılan ve sitede reklamı olan Chip daha mantkılı geliyor ... Bende beyine yazılım attıranlardan biriyim bu arada.. Ancak bu chip in istenildiğinde sökülebilmesi ve başka araca da takılabilmesi avantaj gibi geliyor bana...

Garanti dışı kalıyor ama? servise bir arıza için ya da başka sebepten gittiğimizde devamlı sök tak işiyle mi uğraşalım?

sök tak kar 400 tl.size kalmış bir olay.tercih sizin.

Back