BAKİCHİP

serdar abi 90 tane beygir daha ne olsun

baki abi nasıl alıştın mı chipli haline aracın... memnunmusun performansından...

valla malicim...şimdilik memnunum..sanki hergün daha iyi hissediyorum farkı...

baki abi son hız olarak fark etti mi

gecen akşam biraz bastım ama korka korka.....190 dedi...

ilk kalkış performansını nasıl etkiledi otomatikte... ben turbo devrinden sonra daha çok hissediyorum sanki... bu gün 7 kişi vardı araçta 2 si bagajdaydı.. 2. viteste 2000 devirde iken bi yüklendim gaza pati yaptı yine... 2000-3000 devir rası çok farklı eskiye göre...

abi öncedende 190 görüyorum diyordun yani bi fark olmamış mı hızda :?

abi öncedende 190 görüyorum diyordun yani bi fark olmamış mı hızda :?

yavrum önce leri 190 ı yokuş aşağı görüyordum......

ilk kalkış performansını nasıl etkiledi otomatikte... ben turbo devrinden sonra daha çok hissediyorum sanki... bu gün 7 kişi vardı araçta 2 si bagajdaydı.. 2. viteste 2000 devirde iken bi yüklendim gaza pati yaptı yine... 2000-3000 devir rası çok farklı eskiye göre...

malicim...benim ilk kalkışla ilgili sıkıntım yok tu..sadece ikinci viteste bayılıyordu.....şimdi o yok ...

tmm abi öenmli olan sıkıntının ortadan kalkması.. valla ben gayet memnunum... ilk kalkışta biraz canlandı... 2 ve 3. viteslerde asılma da arttı... banada abu lazımdı... benim için de son hız çok önemli değil mesela.. 120 den sonrası (acil durumlar hariç) çok da lazım olmuyor...

hm hm hmmmmmmmmmm😀190 neki ben onuu 1 beygirler yaparım😀

hm hm hmmmmmmmmmm😀190 neki ben onuu 1 beygirler yaparım😀

sen o zman chip takıp yavaşlatma arabayı... ihtiyacı yokmuş baksana...😀😀

serdar abinin dobloya gerek yok ozaman😀

Back