BAKİCHİP

hm hm hmmmmmmmmmm😀190 neki ben onuu 1 beygirler yaparım😀

olum senin beygirler....sütçü beygiri....onlardan bir cacık olmaz....

merhabalar hayırlı günler , 1,9 jtd cihip yapsak nasıl olur.105 bg den kaca cıkar ve tork 200 den haca cıkar fiyatı ne kadar yazılımmı ii olur yoksa sonradan takılan chip miı.Bilgi icin şimdiden tşkler.

merhabalar hayırlı günler , 1,9 jtd cihip yapsak nasıl olur.105 bg den kaca cıkar ve tork 200 den haca cıkar fiyatı ne kadar yazılımmı ii olur yoksa sonradan takılan chip miı.Bilgi icin şimdiden tşkler.

hayır arkadaşım...aracın 120 bg olur...sonradan takılan chip box tur...bizim yaptırdığımız. yazılım ile bg yükseltme...

cevabım neden silindi !?

bu gün chipten sonra ilk kez köye gittim... köy yolumuzn bir bölümü rampa... o rampanın bir yerinde hep 3 ten iki,ye düşerdim... bu gün 3. vitesle tepeye kadar topukladım... ayrıca yolun en dik yerinde durdum ve el frensiz kalkışı test ettim... çok rahat bir kalkış yaptı... chiptunnin yapma nedenim de zaten bu rampada kalkış ve yine rampalarda bayılma konusu idi... her iki açıdanda yazılım isabet olmuş...

artık tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum yazılımı...😀

bu gün chipten sonra ilk kez köye gittim... köy yolumuzn bir bölümü rampa... o rampanın bir yerinde hep 3 ten iki,ye düşerdim... bu gün 3. vitesle tepeye kadar topukladım... ayrıca yolun en dik yerinde durdum ve el frensiz kalkışı test ettim... çok rahat bir kalkış yaptı... chiptunnin yapma nedenim de zaten bu rampada kalkış ve yine rampalarda bayılma konusu idi... her iki açıdanda yazılım isabet olmuş...

artık tüm arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum yazılımı...😀

*tup**tup*

yorumum neden kim tarafından silindi bilmek istiyorum. En azından özele mesaj atabilirdi. nedir yanlış olan ayıp olmuyor mu. emek verdik yorum yazdık.

yorumum neden kim tarafından silindi bilmek istiyorum. En azından özele mesaj atabilirdi. nedir yanlış olan ayıp olmuyor mu. emek verdik yorum yazdık.

dostum bir yanlışlık olmasın.kimse senin mesajını bilerek silmez ama yinede yöneticilerimize soralım.ne yazdığın hakkında aklında kalanlar varsa tekrar yazabilirmisin.

mehmet abi doblon baya güçlendi demekki

biraz önce benimde mesajım silindi forumda bi sorun mu var acaba

SLM ARKADAŞLAR. BENİM DÜLDÜL. İLK ALDIĞIMDA 136 KM YAPIYORDU, ŞİMDİ 132KM DE KALDI. KİTABINDA 141 KM / SAAT YAZIYO. DİŞİSİ, ERKEĞİ TOPLAM 65 BEYGİR. SİZİN YAPTIĞINIZDAN YAPTIRSAK BENİM BEYGİRLERİN SAYISI VE SÜRATI NE KADAR ARTAR. BİLEN ARKADAŞLAR DAN RICA OLUNUR.YA MEVLÜT AMCA SENİN BEYGİRLERDEN SUCUK BİLE OLMAZ DEMEYİN. SLM MEVLÜT AMCA.😀*clap**comfort**bye*

SLM OĞUZCUĞUM, SEN DOBLO YU TEMİZLEN. ADMİNLERDE MESAJLARI TEMİZLER. 500 E Bİ GELSEM MANGAL YAKACAĞIM . SLM MEVLÜT AMCA.😀*clap**comfort**bye*

yok bir sorun....hayırdır....

allah allah niye silinsin ki.....

cevabım neden silindi !?

aptullah kardeşik kimse kimsenin mesajını silmez ...bir yanlış bilgi varsa önce özelden mesaj atılır ve düzeltilmesi istenir veya admintarafından düzeltilip sebebi yazılır.....başka bir skıntı vardır..hemen germe kendini...

yok bir sorun....hayırdır....

abi off road konusunda benimde silindi yazdığım mesaj yine yazdım sonra

mevlüt amca benim gibi temizlik yapsalar forumda mesaj kalmaz😀*hehe*

Back