- Adı
- Mehmet Ali YALÇIN
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- memur (maliye)
- Aracınız
- Başka Araç
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- gri
kdv 18 mi bunda*?
evet %18 serdar...
kdv 18 mi bunda*?
aynen o boş iş dostlar aracımın bağajında gezdiriyorum 🙂 ama dijital olanınını alırsanız iyi olabilir bendeki manueldi sorun çıkardı az kalsın motoru elime alıyordum 🙂 yazılımda sayenizde kanıma girdi dün baki abi aradı gidemedim 🙁 bakalım en kısa sürede halledecez o işide bu hafta sonu stop ve farlara folyo kaplaması+gösterge ışıklandırması+araç içi led döşemesi yapıcam inşallah bir aksilik olmadan hallederim hepsi aynı gün içinde oğlumla birlikte yapıcaz 🙂
4,5 yaşında oğlum 1 yaşında kızım var üstat o sadece müziin sesini ayarlıyor 🙂
yok yaaa hafta sonu büyük bir ihtimallae olmıyacak oğlumla birlikte kapının önünde olucam uzağa gidemiyecem birde ses veriyor derken teyipten sesi açıp kapatıyor bir tek 🙂
yok yaaa hafta sonu büyük bir ihtimallae olmıyacak oğlumla birlikte kapının önünde olucam uzağa gidemiyecem birde ses veriyor derken teyipten sesi açıp kapatıyor bir tek 🙂
evet haftaya inşallah
evet satıyorum ama halen uğraşıyorum bende öyle bir huy var sanki hep benim miş gibi bakarım aracıma 🙂 mesela önümüzdeki haftada komple boya koruma yapılacak inşallah yani yaptığım herşey alacak kişiye hediye gibi bişey 🙂