BAKİCHİP

aynen o boş iş dostlar aracımın bağajında gezdiriyorum 🙂 ama dijital olanınını alırsanız iyi olabilir bendeki manueldi sorun çıkardı az kalsın motoru elime alıyordum 🙂 yazılımda sayenizde kanıma girdi dün baki abi aradı gidemedim 🙁 bakalım en kısa sürede halledecez o işide bu hafta sonu stop ve farlara folyo kaplaması+gösterge ışıklandırması+araç içi led döşemesi yapıcam inşallah bir aksilik olmadan hallederim hepsi aynı gün içinde oğlumla birlikte yapıcaz 🙂

aynen o boş iş dostlar aracımın bağajında gezdiriyorum 🙂 ama dijital olanınını alırsanız iyi olabilir bendeki manueldi sorun çıkardı az kalsın motoru elime alıyordum 🙂 yazılımda sayenizde kanıma girdi dün baki abi aradı gidemedim 🙁 bakalım en kısa sürede halledecez o işide bu hafta sonu stop ve farlara folyo kaplaması+gösterge ışıklandırması+araç içi led döşemesi yapıcam inşallah bir aksilik olmadan hallederim hepsi aynı gün içinde oğlumla birlikte yapıcaz 🙂

hadi ya ne güzel oğlunun da elinden geliyor demk bu işler...😀 kaç yaşında oğlun ceyhun...😀

4,5 yaşında oğlum 1 yaşında kızım var üstat o sadece müziin sesini ayarlıyor 🙂

Allah bağışlasın kardeşim... Evlat cannndır...

Sen ne zaman chipleniyorsun şimdi hafta sonu o işi de hallediyormusun...

4,5 yaşında baya becerikli maşallah

yok yaaa hafta sonu büyük bir ihtimallae olmıyacak oğlumla birlikte kapının önünde olucam uzağa gidemiyecem birde ses veriyor derken teyipten sesi açıp kapatıyor bir tek 🙂

yok yaaa hafta sonu büyük bir ihtimallae olmıyacak oğlumla birlikte kapının önünde olucam uzağa gidemiyecem birde ses veriyor derken teyipten sesi açıp kapatıyor bir tek 🙂

olsun oda bir iş 😀

İnşallah taktırırsın chip i çavuşbaşının tozunu kaldırırsın sonra da...*lol**lol*

serdar sende karar verdin artık sanırım dimi. chip olayına..

serdar abide chiplenecek😀

evet haftaya inşallah

evet haftaya inşallah

inşallah abide

sen doblonu satmıyor muydun yeni aldığına yaptırsaydın

evet satıyorum ama halen uğraşıyorum bende öyle bir huy var sanki hep benim miş gibi bakarım aracıma 🙂 mesela önümüzdeki haftada komple boya koruma yapılacak inşallah yani yaptığım herşey alacak kişiye hediye gibi bişey 🙂

evet satıyorum ama halen uğraşıyorum bende öyle bir huy var sanki hep benim miş gibi bakarım aracıma 🙂 mesela önümüzdeki haftada komple boya koruma yapılacak inşallah yani yaptığım herşey alacak kişiye hediye gibi bişey 🙂

ohuy bendede var d1 dobloyu galericiye vermeden 1 hafta önce boya koruması parlatmasını yapıp verdim lineada aynı şekilde boya koruma yapılıp verdim hatta doblonun bakımını bile yaptırmıştık çünkü alacak kişide para verip alacak o artılar hediye olarak verilmesi gerekiyor bence

Back