BAKİCHİP

Hayırlı olsun. Darısı diğer arkadaşların başına 🙂

evet satıyorum ama halen uğraşıyorum bende öyle bir huy var sanki hep benim miş gibi bakarım aracıma 🙂 mesela önümüzdeki haftada komple boya koruma yapılacak inşallah yani yaptığım herşey alacak kişiye hediye gibi bişey 🙂

ohuy bendede var d1 dobloyu galericiye vermeden 1 hafta önce boya koruması parlatmasını yapıp verdim lineada aynı şekilde boya koruma yapılıp verdim hatta doblonun bakımını bile yaptırmıştık çünkü alacak kişide para verip alacak o artılar hediye olarak verilmesi gerekiyor bence

ahahha çok incesin minik😀

evet satıyorum ama halen uğraşıyorum bende öyle bir huy var sanki hep benim miş gibi bakarım aracıma 🙂 mesela önümüzdeki haftada komple boya koruma yapılacak inşallah yani yaptığım herşey alacak kişiye hediye gibi bişey 🙂

ohuy bendede var d1 dobloyu galericiye vermeden 1 hafta önce boya koruması parlatmasını yapıp verdim lineada aynı şekilde boya koruma yapılıp verdim hatta doblonun bakımını bile yaptırmıştık çünkü alacak kişide para verip alacak o artılar hediye olarak verilmesi gerekiyor bence

evet abi çok inceyimdir 😀*hehe*

sitemize özel ..300 tl.... kardeşim....

evet abi çok inceyimdir 😀*hehe*

Allahtan inceymiş!

ooo iyiymişşş.ama ben 100beygir isterim😀 anca yeter bana

sen veliefendiye gidicen canım....senin beygirler orada....

oluurrr gelcenmi sende😀

nereye....veliefendiyemi........

nereye istersen😀

serdar abi neyine yetmiyor 90 hp 😀

raptor abi çok çok inceyim bi görsen*hehe*

yeter yeter 90 iyidir😀 90 candır,can😀😀😀😀

Back