ARAÇ KAMERASI ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU

güzelmiş.arkadaki kablo yetişiyorsa camın üst tarafından çekebilirseniz fazla sarkmaz gibime geliyor.

iyi gibi...özellikler nasıl bakalım..

Shadow GT680W Full HD 1080P
valla okuduğum incelediğim kadaruyla çok iyi bir ürün.
parasını da hakkediyor
lakin yurt dışında satılıyor...
getirtecek birini bulmalıyız bence..

Dostum ben turkiyeden internet alisverisini yeni yeni daha bececerneye basladim.. yurt disini nasil yapcaz.. o is sende ben anlmam😀.. ben bi kamera alacam oyle yada boyle... aksusuarcimizdan destek bekliyoz...😉

🙂 bakıyorum bakalım

Kamera konusunda toplu alım olursa güzel fiyatlar çıkabilir. Kaç kişinin bu yönde bir beklentisi var?

Ben baştan beri istekliyim bakalım bekliyoruz...

Shadow GT680W Full HD 1080P 110$'a geliyor. GPS modülü dahil. Sadece kamera 89$

Türkiye'den örneklerde gece ve gündüz performansı çok güzel gözüküyor. 140km hız ile giderken karşıdan gelen arabanın bile plakası okunabiliyor. (Görüntüler öyle gösteriyor)

Bu konuyu Biraz daha Önemseyelim derim dostlaım..
İnsanların başına gelenleri duydukça kamerasız araç kalmamalı diyoruz ...
Önerilerinizi alalım,dostlarımıza faydalı olalım...

Şu Shadow GT680W Full HD 1080P
Ben de çok istiyorum lakin yurt dışı alışveriş bilgim yok biri ön ayak olsa hemen alırım

Yardımcı olacak yok mu acaba

@volkan guney
Burayı inceleyin
ben yapmadım ama burdan çok alışveriş yapan var
Ücretsiz Sevkiyat yazanları seversiniz.
(link)

aliexpress.com dan çok kere alışveriş yaptım ben. hiç şüpheniz olmasın. sadece satıcının feedback oranı %95 üstünde olsun yeter.
hatta 3 tane aliexpress den aldığım siparişlerim şu anda yolda 😀 biraz uzun sürede geliyor ama sıkıntı değil.

Bizde araç içi kamera alıcaz lakin ne alıcağımız konusunda pek bir bilgimiz yok toplu alım olursa bizde katılırız

Aynen Beklemedeyiz

aliexpress den toplu alım biraz sıkıntı. 75 dolar ve üzeri gümrükten geçmez, geçirmek isterseniz vergisini ödersiniz.
Bende düşünüyorum çok fazla çeşit var

arkadaş dün İngiltere ye gitti , bu gün aradım al getir dedim.
özellikle GPS de istedim bakalım ne getirecek.
🙂 🙂

SLM. ARKADAŞLAR. KAMEREDA FORMAT ÇOK ÖNEMLİ BENDE AVİ FORMATLI VAR ÇOK YER İŞGAL EDİYOR 32 GB LIK BELLEK 15 SAAT KAYIT YAPIYOR.SLM MEVLÜT AMCA.

Son düzenleme:
aliexpress bu konuda biçilmiş kaftan fakat free shipping (ücretsiz teslimat) için 1 aya yakın süre beklemeniz lazım.

Farklı formatta kaliteli görüntü ile kayıt edip 32 gb alanı gunluk 5 saat kayıtla bir hafta 7(güm) çıkarsa çok iyi olur. 15 saat yetersiz.

Bu arada geçmiş olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin.

@volkan guney
Ben aliexpress den novatek marka kamera aldım memnunum tavsiye ederim.

Back