ARAÇ KAMERASI ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU

Slm arkadaşlar bu araç kamerası hakkında bilgisi olan varmı hangi marka ve nerden almak lazim istanbul

Hayrettin ben (link) dan aldım novatek marka tavsiye ederim.

Sayfa 7 de resimleri var

Kalitesi güzel kontağa bağlı kontak açık olduğu sürece sürekli kayıt yapıyor ayrıca kendi pili var fakat Pili zayıf uzun süre gitmiyor

Bana gece çekim yapan lazim malum İst da yaşıyoruz iti köpeği çok bir kere aracimi soydular gecen günde gece vurup kaçmışlar o yüzden kontak kapalı iken de çekim yapacak kamera lazim

o zaman bu cihaz senin işini görmez daha profesyonel bir cihaz alman lazım

@cakir hayrettin
Benim araç kamerasında bu istemiş olduğunuz özellik mevcut fakat kamerayı camda bırakamıyorum kamerayı gören çalmaya kalkar

@serdarengin abim, ne zaman alıyoruz Shadow GT680W Full HD 1080P Bu kameradan👎

@Musa_06-18
Tayvandaki arkadaşım bakıcak bu hafta..eğer ordan bir sonuç çıkmazsa e-bay dan yada alibabadan artık.. @Musa_06-18

@2012 doblo premio
Dostum senin kamera ne markası filan çift kamerami ayrıca nerden aldin

@serdarengin
Sabırsızlıkla bekliyorum 🙂

@cakir hayrettin
Evet ön ve arka olmak üzere çift kamera arka kamerayı daha taktırmadım. Markasını hatırlamıyorum kamera resimlerini en kısa zamanda koyarım .
Çin den arkadaşım getirdi çok memnunum

arkadaşım bankokda duramamış...iş yine internetten almaya kaldı arkadaşlar...

@volkan guney
elbette...şimdi diğer seçeneği deniyorum...haber vericm en kısa zamanda..

Valla gördüğün gibi takipteyim hayırlı haberlerini bekliyorum

@volkan guney
BENDE ÇOK İSTİYORUM VALLA DOSTUM..

@serdar, benim kameranın görüntü kaydındaki kısa donmalar hafıza kartının yavaşlığından kaynaklanıyormuş. daha hızlı bir kart takınca görüntü kaydı normale döndü. Bilgin olsun.

Arkadaşlar merhaba. Ben bu kamera işini 2009 dan beri kullanıyorum. Çok uzun yol yaptıgım ve nerdeyse Türkiye'de adım atmadığım şehir kalmadığı için başımdan 100 lerde olay geçti. Kimisi trafik Kazası kimisi kap kaç kimisi darp. Hepsindede emniyet güçlerine yardımcı olmak ve kazalarda suçsuz olduğumu ispat etmek adına kamera kayıtlarını kullandım. Bence bu kamera işi arabada kullanılan lastik, ayna, koltuk gibi gerekli bir Parça. Hepinize tavsiye ederim. Benim 3 kamyonum, 2 kamyonetim ve 3 binek otomobilimde kullanıyorum. Size tavsiye edebileceğim (link) sitesi ve 0 546 546 97 60 Numaralı telefondan Samet abimizi aramanız olur. Çok kaliteli bir esnaftır. Malının arkasında durur. Ürünleri kalitelidir. En azından fiyat konusunda bir bilgi alın derim.

Back