32.500 TL max. Bütçe ile ALINIK Doblo 1.3/1.6 Premio

arkadaşlar benim arabada da hız sabitleme var çok güzel bir özellik ancak merak ettiğim bir şey var hiç denemedim deneyeceğim deneyen var mı merak ettim şimdi belli bir hıza ayarladık yokuş yukarı doğru çıkarken hız ve devir düşüyor peki bir müddet sonra ne oluyor mantıken yavaşladıkça devirden düşüp stop etmesi gerekir değil mi ?

devirden düşmez.düşmüyor.

tam güzel yere değindiniz burada motorun torku devreye giriyor

örnek 90 km ile 2200devirde gidiyoruz hız sabiitleme kapalı iken örnek dik bi yokuşu bu şekilde çıkarken devirden düşüp 4. vitese alırız ama aynı yeri hız sabitleme devrede iken çıkıyor hatta kendi gaz verip devirleniyor aynı yeri hız sabitleme kaplı iken denediğimde gaza bassamda devirden düşüyor

aynı olayı otomatik dobloda denedim o vites küçültüyor

bizimkide sanki hız sabitleme açık iken otomatik oluyor ve ben bunu servise sordum net bi açıklama yapamadılar iki ayr serviste sadece motorun kendi torkundan kynaklndığını söylediler birde arabada sanki eğim sensörü varmış gibi daha yokuşun başında algılayıp kendi gaz veriyor ve istekli şekilde hızlanıyor

@doblo vip premio
eğim sensörü var zaten oğuz.hil holder o şekilde devreye giriyor.hız sabitlemeye etkisi varmı bilmiyorum.

yok abi hilholder var onunki ayrı zaten hilholderın kendisi eğimi algılıyor ama belkide dediğin doğru bu hız sabitlemeninkide hilholderın ki ile bağlantılı olabilir giderkende eğimi algılıyr olabilir ben bunu bursada fabikayda sormuştum ama eitmenden tam net bi cevap alamamıştım

Gerçekten çok şaşırdım en yakın sürede deneyeceğim ankara afyon yolu köroğlubeli rampasında bilen bilir orayı çok dik bir rampadır ama merak ettiğim şey normal şekilde en fazla 110 la çıkılan bir rampa hız sabitleyiciyle nasıl daha yüksek bir hızla çıkılır ? ama deneyip göreceğim...

(link)

Arkadaşlar ilandaki araçla ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim
1 adet hasar kaydı var 3450 Tl tutarında

hatasız boyasız az km li doblo istiyosan 40 bini gözden çıkman lazım ama 30 32 bin lik bişey istiyosan bikaç parça boya değişen olması normal ilandaki aracın modeli iyi ancak km biraz yüksek fiyatı 30 31 bin falan olursa iyi ama boya ve değişene takılıyosan bencede bulaşma yanlız piyasanın geneli bu şekilde 30 binin altı genelde pert kayıtlı dikkat et şasi no ve plaka sorgulamalarını yap...

Abi araç pahalı bu fiyata . Kapı değişmiş çamurluk değişmiş. En fazla edeceği 30.000 lira o da maksimum yani . Sen 2010 model falan bak km si düşük ve de hasarsız bir aracı 30-35 arasına ancak 2010 modelde falan bulabilirsin şu an piyasa böyle ben de satmayı düşünüyorum oradan biliyorum .

@mamikaptan

ilandaki doblonun fiyatı orjinal ve 30 bindeki bir emsaline göre düşük normalde 36 37 bin tl gibi başlangıç piyasası var bu arbafda 2 değişen var eğer çamurluğun içinde direklerde falan hasar yok ise değişmesi hiç önemli değil ama bu tabi benim gibi düşününlere bizim millet değişene boyaya çok takılıyor sonrada malesefki kmdede ekspertizdede kandırılıyorlar

çünkü vidalı parça sök tak bence parçanın değişmesi macun ve işlem görmüş parçadan herzaan iyidir çünkü işlem gören parça bir miktarda olsa mukavametini kaybediyor aslında sadece ufak sürtmelerde boyamak mantıklı

ama bu rabada dikkat ettiğim bu aranın my premio olup olmadığı çünkü 2012 nin ilk çeyreğinden sonra far yıkamayı kaldırdılar ve ismine my premio dediler bu araba 2012 başı ise hız sabitleyici olduğu için far yıkamada olmalı ama my ise olmaz

fiyat olarak zaten daha pazarlık payıda vardır

dediğimiz gibi temiz orjinal az kmde bir d3 en az 33 bin tl lazım şuan ama bu paralara bulunur birde km aslında çok değil çünkü yeni arabalar için 100 bin km hala sıfır gibi aslında birde elinizi çabuk tutun ocaktan sonra yine bi ötv artışı öz konus birde firmalarda zama yapacak şuan zaten bir miktar yükseldi 2. el piyasası dahada yükselecek

@doblo vip premio
aracı biliyorum çünkü tanıdık bir firmanın aracı 3500 liralık hasar kaydı var kapı değişmiş motor çarpması nedeniyle galiba ama kararsız kaldım 2.el piyasasında anlamsız bir artış var.Benim 3 sene önce 11 liraya sattığım clio araç şuan 16 bine satılık üstelik 50 bin km den fazla yol yapmış ve kaza geçirmiş olduğu halde...

(link)
Arkadaşlar bu araç için ne derşiniz 🙂

valla hem araç ağır hasar kayıtlıdır yazmış. hem de değişen hata yoktur yazmış. nasıl iş anlamadım.

bu arabayı bende gördüm dikkatimi çekmişti kasa olarak düzgün ama heralde alttan hasar aldı yada sel hasarlı falan ama fiyatı çok uygun ama şuda var benim 27 bintl param olsa ben bu arabaya bakardım ama iyice araştırım gerçekten büyük bi işlem yapılmadı ve orjinal parçalar ile onarıldı ise alınabilir bazen çok küçük hasarlardan büyük hasar kayırları çıkabiliyor ama tabi süprizler ilede karşılaşılabilirsiniz adam orjinal diyor ama ekspertizde herşey çıkar zaten

doblo vip premio fiat doblodan far yıkamayı 2. çeyrekten sonra kaldırdı şurdan biliyorum bizim bi akrabada bizim arabanın aynısı var haziran çıkışlı far yıkama ve hız sabitleyici var bizim araçta aynı yılın eylül ayı çıkışlı bizim arabada far yıkama yok hız sabitleme var

evet bende onu söyledim kaldırıldı ve ismi my premio oldu 2012 yılınmda sonra 2013 son çeyreğinde premio blac geldı

Arkadaşlar ilandaki araçlar nasıl acaba 5664 e atılan mesajda hasar gözükmüyor sahibide temiz diyor.Fiyat olarak nasıldır ?Acil yorumlarınızı bekliyorum 😀
(link)

Fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim ama adam motor numarasına kadar yazmış. temiz gibi duruyo. hatta temiz 🙂

@mamikaptan
Abi far yıkama yazmışlar ama far yıkama yok. Far yıkamanın olmasına takılmıyorum burda ama yanıltmaya takılıyorum ben . ufacık şeyde kandıran adam başka oyun da yapıyor olabilir. Serviste expertize sokun derim

Back