32.500 TL max. Bütçe ile ALINIK Doblo 1.3/1.6 Premio

Benim tüketim fazla. Motor tam ısınmadan kısa mesafelere gidip geliyorum. Önümüzdeki günlerde Keşan' a gidip geleceğim tüketimi paylaşırım.

Sağolasın. Sende inşallah kesene göre temiz bir araç bulursun.

benim aracım 1,6 - 105 Hp
benim İstanbul içi ortalamalarım 5,8 lt/100km
bir arkadaşım var sürekli İstanbul şehir içi , iş amaçlı kullanıyor genelde orta derecede yüklü oluyor bagajı 7,5 lt/100 km ortalaması
ben alırken araştırdım ve benim en önemli kriterim beygir ve tork yüksek olacak.
kesinlikle 1,6 alırım . fazla yakıyor derler ama ne kadar fazla .
yukarda bahsettiğim arkadaş ta D2 1.3 var . yüklü rampalarda neler çektiğini ben biliyorum. şimdi 1,6 aldırttım ona şükrediyor.
her şey görecelidir. aslında çok yakmıyor araç

saygılar sevgiler.

@mamikaptan

linkteki doblo gayet güzel duruyor bence ekspertizini yaptırıp alınabilir içi koltukları temiz boyasındaki canlılık yerinde dikkatli kullanılmış bi rabaya benziyor km az lastikleri güzel bence buna bakın hayırlısı olsun

bence kendinizin yorumuna bakın siz memnun kalırsanız milletin yorumuna bakmayın

1.3 kesinlikle yokuşta bayırda falan bayılma yapmıyor ama kesinlikle devrinde kullanılması gerekli
Sezgin bence her galericide aynı değil ama kimden olursa olsun ekspertiz şart para kolay kazanılmıyor

@mamikaptan

evet tüm premiolarda standart

baktığınız araba premio konfor paketli hız sabitlemeli el gazı

ve şuan sıfırda bile olmayan far yıkama var

@Sezgin Tok

1,6 ile 1,3 arasında vergi farkı yok.

20141003_183704.jpg
1.6. benim ki sitdetle tavsiye ederim

Vergi konusunda kusura bakmayın yanlış bilgi olmuş otomobilde aklım kaldı mehmet abi uyardığın için sağol.

d3 lerde hız sabitleme ile hızı arttırıp azaltabiliyorsunuz çok güzel bi özellik

evet zaten hız sabitleme açık ,ken eğer hızı kaydetmezseniz gaza bassanız kayıt bozulur el gazı uzunyolda rahatlık fren yapmak çok zevkli oluyor reterderın bir dişi gibi yavaşlamaya sağlıyor

Peki bu hild holder tam olarak ne oluyor yani yokuşta araç 1.vitese alındı kalkış yapılacağı sırada ayağımızı frenden kaldırsakta araç geri kayma yapmıyormu

evet birkaç saniye geri kaymıyor buda dik rampalarda rahat kalkıp gitmesini sağlıyor

@doblo vip premio
Şimdi bu bizim doblodaki hız sabitleyici + yönde hızı yükseltiyor - yönde hızı düşürüyor. Bu hız düşmeyi fren yordamı ile mi yapıyor yoksa aracı kendi haline bırakıp yavaşlarsa yavaşlar eski cruse controller gibi mi?

evet artı yönünde hızlanıyor eksi yönünde yavaşlıyor yavaşlamayı motor torku ile motor frenivasıtası ile yapıyor ve gerçekten yavaşlıyor öyle kendi akıntısında gitmiyor

@Sezgin Tok
ne demek kardeşim.arkadaş yanlış bilgilenmesin yeter.dedğin gibi otolarda o fark var.

Back