32.500 TL max. Bütçe ile ALINIK Doblo 1.3/1.6 Premio

bence 1.3 ü kullanmayı bilince kendinden beklenmeyen performans sergiliyor

videodaki de gerçekten iyi hızlanmış yeter daha ne gitsin

Enes kaç kmde doblon

doblo için 100.000km hiçbirşey değil

Senn arac kac kmde dogru soyluosun ama ben gercekten cok takintiliyim 95000de gotrdun servis 5 daha yap dedi gondrdi beni

bizimki şuan 56650kmde daha az

aslında palio olmasa 90binkm falan olurdu

önceden d1 96binkmde d2 140bin km kullandık bakım harici hiç önemli masrafı olmadı çok problemsiz sağlam arabalar

d3 te 56 binde çok şükür maşallahı var

Amin ALLAH kaza bela wermesin ben gecen sene aldimn d3 simdide sifira niyetlendim onyuzden satmak istiyorum

hayırlısı olsun adınıza

@eness27eness
Kardeşim ben biraz daha düşük km li bir araç arıyorum.Çünkü kendim yılda ortalama 30 BİN km yapıyorum.İlgine teşekkür ediyorum

netten araba buldu iseniz buraya link atın bizler yorumlıyalım bazen küçük detaylar çok önemli olabiliyor

@doblo vip premio
Valla yılbaşının geçmisini bekliyorum aslında ondan sonra bakacağım adam akıllı o zaman link te atacağım zaten foruma danışmadan araç almam lakin hala 1.3/1.6 konusunda kararsızım.İstanbul içinde kullanacağım ekseriyetle arasırada uzun yolda 1.6 ile 1.3 arasında hem yakıt hemde performans açısından ikilemde kaldım.Yani yakıt için 1.3 mü performans için 1,6 mı bilemiyorum 😀

siz bence bi test edin ikisinide öyle karar verin

çünkü 1.3 kullananlar memnunlar zatenb arabanın dilini anlayınca problem olmuyor

Denedim ikisinede baktım 1.3 alBirde doblonun en full olanları premio diye biliyorum yanılmıyorsam
@doblo vip premio

Ben zaten 1.3 almayı düşünüyorum aracı testte ettim ama yinede yorumlar kafa karıştırıyor.
(link)

Linkteki araç nasıl sizce gerçi ben beyaz istiyorum ama bu da çok hoş ve diri gözüküyor.

@mamikaptan
Merhaba. Ben şahsen kesinlikle galeriden araç almam kendilerini uyanık alıcıları keriz yerine koyuyorlar. Aracı alırken sadece plakadan sorgulama yapma şasi vb no sorgulama yap. Yinede galeriden alacaksan detaylı expertizini yaptırırsın. benden sana bir üye tavsiyesi.

Ben örnek ilan olsun diye koydum bu ilanı araç alma konusnda haklısn şaşe sorgulama ve sağlam bir ekspertiz şart

Bende 1.3mjet kullanıyorum. Sana tam olarak şöyle söyleyebilirim;
1.3mjet bu araç için yeterli. (bende çok düşündüm araştırdım).
Gerçekten az yakıyor.
Tabiki 1.6 kadarda gitmiyor.
Şehir içinde yeterli.
Yokuşta devri çok düşürmezsen kendini toparlıyor.
1.6 vergi farkına yakıt alırsın.
İleride tatminsizlik yaşarsan chip atarsın.(Bakımları düzenli yaparsan sıkıntı yaşamazsın).

@Sezgin Tok
Zaten aile aracı olarak kullanılacak.Fazla sürat yüksek limitler için zaten bu araçlar alınmaz.Ben de artık 1.3 konusunda netleştim sayılır.Aracın ortalama yakıt tüketimi nedir acaba?

Benimki 150km de o yüzden daha rodajı tamamlamadım. En az 5000km olması gerekir. Şu anda ortalama hız 19km ortalama tüketim 8 litre.

Back