32.500 TL max. Bütçe ile ALINIK Doblo 1.3/1.6 Premio

@mamikaptan

araba çok kötü değil ama biraz içi filan pis kullanılmış ama fiyatı uygun birz daha pazarlkıkla çok uygunolur araba konfor paketsiz premio bilginize yani far yıkama ve hız sabitleme yok

arabanın fiziği düzgün

benim gördüğüm hatalar tabi sıfır değil ikincielde olabilir

sol ayna sinyalı kırık

sol ön çamurluk boyalı muhtemelen arabaıslak ama fotolardan gördüğüm kadarı ile boyalı gibi hatta çamurluk sökülmüş olabilir civata başlarında iz var gibi

sağ ön çamurluktada hafif renk farkı var gibi ama yansıma olabiliir konmtrol edilmeli

sol arka tampon boya atığı var

ön kaput sol köşeden ayarı bozuk far hizasından yukarıda duruyor

sağ ön koltukta sigara deliği gibi bir hasar var

iç dış iyi bir temizlik istiyor

ama fiyatı na göre bu kusrlar giderilebilir kmde çok değil

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

birkaç örnek arabalarda ufak kusurlar var bazılarında ama bi bakın değerlenndirin vbeğendiğinizi detaylı inceleriz

araba almak gerçektenn çok zor gerçekten temiz araa bulmak çok zor ben kendi doblomuz ile kıyaslıyorum ben gerçekten çok titizim eşiklerin kapı lastiği arasındaki tozu bile temizliyorum zor araba beğenirim

@ysrclk
tampon mu değişti ki aslında olması lazım 2011 modelde.tamponda sol tarafta ayrıklıkta var sanki.aynen ekspertiz yaptırmak lazım.

Araç fena değil km biraz yüksek detaylı temizlik gerekiyor fiyatı normal 30 bine bağlanabilir oda fiyat olarak 1.3 premio için gayet iyi bir fiyattır ancak bu araçta yanıltma var gibime geldi muhtemelen önden kazası var... şurdan anladım 2011 premiolarda konfor paket hız sabitleyici ve far yıkamadan oluşuyordu bu araçta 2011 model konfor paket premio ancak araçta hız sabitleyici var fakat far yıkama var denildiği halde yok tampon tarafına dikkatli bakıldığında görülebilir buda araçta normalde far yıkamanın olduğunu ancak tamponun değiştiğini gösteriyor vede önden kazası var gibime geldi benim ben bu konulara çok dikkat ederim bence sende dikkat et ya detaylı kaza sorgulaması ve ekpertiz yaptır ki sorgulama yaptığını ve bişey çıkmadığını söylüyorsun ya da bu araca bakma bana sorarsan bakmaman daha mantıklı..... temiz araç bulman dileğiyle....

Arabayı babandan da Alsan baktircan. Ne demiş düşünür: Bu hayatta bi babama güvendim o da ... 🙂

Arkadaşlar inanın araba almak şuan çok ama çok zor.. Temiz olanlar uçuk fiyatlarda , darbeliler normal piyasa fiyatına.Adam 6500 liralık hasar kayıtlı 2010 90 binkm doblo 1.3 premio ya 32 istiyor.Bende açıkcası piyasadaki uçuk rakamlara araç almak istemiyorum.Biraz daha beklerim gerekirse ama piyasanında ne olacağı belli değil.

piyasa yükselir düşmez.temiz bir araç bulunca kaçırmayın bence.

Facebook sayfamizda Furkan YILDIRIM kardeşimiz paylaşmış aracını satiyo 1.3 premio 2011 model

@mamikaptan
abi şu an araba almanın tam zamanı mart dedin mi araba fiyatları yükselir .

Furkanin araç premio değil elegance mis. Kusura bakmayın

1,3 gördüm alırsam bundan sonra 1,6 inşallah

Back