Eyüp27
Aktif Üye
Doblo- Kayıt
- 21 Eylül 2019
- Adı
- Eyüp
- Kan Grubu
- AB RH +
- Meslek
- Makina teknikeri
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.9 Jtd
- Araç Yılı
- 2004
- Renk
- Gri
Opet ten aldığım iyi mi oldu demek istiyorsun yani shell den aldığına göre daha mı fazla yol aldın ?Her zaman shellden alırım dün ilk defo opetten dizel aldım mecburiyetten yoksa 5 km daha gidemezdim denemek için 50 tl, lik aldım ortalama 7,5 litre civarı geldi 130 km yol yaptım doblo 1.9 jtd ile
Hiçbir fark görmedim kardeşim bence aynı aşağı yukarı shell almamın sebebi evime çok yakın o yüzden ben zaten hangi firma olursa olsun fark edeceğini düşünmüyorum tek farkı firma olarak değilde shell v-power la fullsave arasında gördüm fullsave daha az yakıyo bence vpover biraz ince sanırım bu ikisi arasında üstelik bi performans farkı felan görmedim fazla gittiği için fullsave kullancam hep tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir veya deneyimleriOpet ten aldığım iyi mi oldu demek istiyorsun yani shell den aldığına göre daha mı fazla yol aldın ?
Anladım ben fazla anlamadığım için soruyorum.Lastik le alakalı da başlık açtım orayada yorum yazarsan sevinirim.Hiçbir fark görmedim kardeşim bence aynı aşağı yukarı shell almamın sebebi evime çok yakın o yüzden ben zaten hangi firma olursa olsun fark edeceğini düşünmüyorum tek farkı firma olarak değilde shell v-power la fullsave arasında gördüm fullsave daha az yakıyo bence vpover biraz ince sanırım bu ikisi arasında üstelik bi performans farkı felan görmedim fazla gittiği için fullsave kullancam hep tabi herkesin düşüncesi farklı olabilir veya deneyimleri
Ciddi ciddi biyodizel yapıp kullanmayı düşünüyorum valla bu gidişle.
Normal yağ sıkıntı veya 10 numara felan dedikleri onlar sıkıntılı kesinlikle katılıyorum lakin bu biyodizel çok sorun olacağını sanmıyorum çünkü içindeki gliserini felan arıtıyosun çok araştırdım kullananlar arasında sıkıntı yaşayan yok denecek kadar az avrupadada çok yaygın diye duydum düzgünce işlemden geçirilince sıkıntı yaratmıyomuş. Kızartma yağlarını biriktiriyorum evde birgün cesaret edebilirsem inşallah pek sanmıyorum ama ?
Total sanki shell ve opetten az yakıyor daha düşük yakıt tüketimi oluyor totalde
Güvenilir yer ise alın hiçbir sıkıntı çıkmaz. 10 yılda ettiği kârı düşünün, istasyon sahibi bir tanıdığımız da istasyonundaki euro ile normal motorin arasında hiçbir farkın olmadığını renk farkının olduğunu söyledi. Audi aracında da hep normal dizeli kullandığını söyledi.Valla burdada var welloil diye karayolu üzeri 5,70 litresi nerdeyse 1 lira düşük babam belki 10 senedir kullanıyo daha sıkıntı çekmedi ducatosunda ama ben korkuyorum daha hiç almadım
Bu gidişle öyle yapacağım valla zaten şöyle düşünüyorum mazotun kalitesinden dolayı ucuz değil bunlar vergiyle alakalı bişey yapıyolar ama bilmiyorum tam olarak çünkü şöyle bişey yapıyolar adam pompayı hiç kapatmıyo mesela her gelen araca direk ekranda biriken fiyat üzerinden veriyo yani demek istediğim ekranda böyle 6 7 milyarlık mazot fiyatı birikiyo tek bir kişi o kadar mazotu alıyomuş gibi