Bu araç için görüşleriniz nedir.? Fiyat olarakta değerlendirebilir misiniz. Eleman biraz ustanızla gelin falan yazmış ama usta yüzeysel olarak ne diyebilir ki.?
(link)
buna da bir bakabilirsin boya değişen yok diyor km çok yüksek değil rengi her premio ya yakışan iç döşemeyle uyumlu çöl gri aksesuarlı ve çok yakışıklı bir araç pazarlıkla 24ooo e bağlarsın gibi belki dahada düşebilir belli olmaz bence o kadar para vereceksen en temiz ve en fulü nü al derim sonra pişman olma...
(link)
bunada bir bak dediklerimin aynısı bunun içinde geçerli bunda da değişen ve boya yok denmekte sorgulatırsın bunun km biraz daha düşük bu da aynı şekilde aksesuarlı ve yakışıklı bir araç hepsine bak hangisi daha uygun ve hoşuna giderse onu al hadi hayırlısı olsun...
arkadaşım ben aralık 2014 te 2008 doblo aldım ve km 125000 deydi
senin fiyat aralığın belli ama bana sorarsan 2 yada 3 daha çıkartabiliyorsa düşük km araçlar var onu sahibinden takip edip bulabilirisin ama her gece ve sabah takip etmen lazım. şimdi ben 2-3 bin daha koy dedim sende abi param yok diyeceksin haklı olarak.
ama sana şöyle bir örnek vereyim.
ben aracı aldım 22850
termostatı arızalandı: 100
işçilik :50
antifriz 6 ltr :50
zincir değişti :130
yağ bakımı yağ :55
filitre kiti :41
işçilik :200
4 tane lastik alınması :600
ufak tefek masraflar :100
toplam maliyet :1326
araç dahil maliyet :24176
yukarıdaki hesaplara bakınca aracın bana maliyeti belli para elinden toptan değilde parça parça çıkınca pek belli olmuyor ama alt alta yazınca ortaya çıkan araç bedeli belli. bu hesabı göz önünde bulundurup ona göre karar ver.
Bu fiyatlar belkide sitede en uyguna yaptırılan fiyatalrdır.
saygılar
unutmadan şehir dışından araç alma resimler tamamen yanıltıcı oluyor. şehir dışına çıkıpta 200-300 masraf yapacağına bu parayı paranın üzerine ekle biraz daha iyisini al. Esekten düşenin hlini eşekten düşen anlar😉 bende çorumda bir araç bulmuştum 1 parça boya var dendi araç komple boyalı çıktı ve aracın kapıları bile kapanmıyordu var gerisini sen düşün...
bence bakımlı bir arabada km okta önemli değil örnek 80 bin km ile 100 bin km arasında 20 bin km fark var ama bence düzgün ve bakımlı ise hiç önemli değil ama piyasadaki arabaların yüzde 70 civarı hurda bakımsız ok kötü kullanılmış oluyor
Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa 2004 1.3 dizel var tek elden kazasız ve boyasiz tek sürgü klimalı 124 binde 100 km kadar yetkili serviste yapıldı bakimi çok ama çok temiz gri renk ilgilenen arkadaslar a duyurulur
Aramaya devam, bu eleman ile görüştüm. Arka bagaj kapağında köşe kısımda boya var bu yüzden 400 lira hasar kaydı çıkıyor dedi. Kasko dan yaptırmışlar. Başka bir şey yok dedi kilometre 153.000 orası biraz kafamızı karıştırdı. Bir arkadaş o paraya yine o modelde kilometresi daha az araba bulabilirsiniz acele etmeyin diyor. Premio veya dinamik aramaya devam ama öncelik premio
(link)
(link)
Bu araç her ne kadar bize uzak olsa bile plakası Samsun ... Resimden de olsa fikirlerinizi almak isterim hata boya yok yazılmış genel görünüm ve fiyat olarak ne eder şeklinde yazabilirseniz sevinirim. Ayrıca Elazığ'da olupta araca bakabilirim diyen arkadaşımız olursa ayrıca memnun olurum. Saygılarımla..
şahsi fikrim,
Araç çok güzel duruyor ve kilometrede şu şartlara göre az. fiyat içinde şunu söyliyeyim. eğer bineceksen 3 e 5e bakma . araba vardır ucuz ve kötüdür araba vardır pahalı ama sağlamdır. ucuzu alıp yaptırsan bile sağlamı elde edemessin.
Fiyat konusunda net bilgimiz olmadığından sormuştum. Piyasası nedir.? örneğin bu araç için ne teklif edilir.
Arkadaşlar bir de merak ettiğim vergi konusu ya çok karışık ya da bilmediğimizden biz karıştırıp farklı rakamlar söylüyoruz. Kullanan yakınımızdakilere sorduğumuzda değişik rakamlar söylendi. Mesela son baktığımız doblo için 140 lira diyen de var 85 lira diyen de anlamıyorum. 2006 model aynı motor hacminde premio aracı olan yakınımız ilk altı ayı 140 lira olarak ödediğini söyledi ama tablo faklı.. Örnek olarak resimi koydum bu tabloya göre 2008 1.3 multijet premio aracın vergisi 115.50 + 115.50 = 231 lira doğrusu bu değil mi.?