Zorunlu kış lastiği hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah memnun kalırsın abi eradan. hayırlı olsun.

şimdi arkadaşlar birşey sorucam.doblolara şuan fabrika çıkışı gibi üzerindeki hafif ticari olarak kışlık lastik takacağız yoksa binek türü ölçüleri uyan kışlık lastik takabilirmiyiz.binek kışlıklar bu araçların ağırlığına uyarmı ben hususi kullanıyorum 2 çocuk 2 yetişkin yani toplasanız 260 kg falan + araç ağırlığı..

Ve her 2 seçenekte fiyat performans avantajı hangi markadadır.

serkan abi. tak bineği kullan. sıkıntı olmaz.

d3 doblo ya kış lastiği şrt yoksa üzeindeki sert lastikler ile hiç tutunmuyor

aynen katılıyorum oğuz.

yani ben hayatımda böyle lastik görmedim d1 ile kar lastiksiz bile hiç takılmadan ilerliyorduk ki kar lastiği ile hiç sıkınıtsız gezdik ama d3 üzerindeki lastikler ile gitmiyor hemen pati çekyor asryi açıncada bişey olmuyor asr çalışıyor ama yine tutunmuyor

palioda kar lastiği var çok rahat geziyoruz o yüzden kar lastiği şart

Valla ben alalı yakşaık 10 gün oldu ..Lassa aldım binek tipi aldım ... kar tipi lastik şart 🙂

Bugün karın yoğun yağdığı bölgelerde doblom ve kar lastiklerimle hiç takılmadan ve kalmadan dolaştım valla süper zevkli oluyor

Bugün karın yoğun yağdığı bölgelerde doblom ve kar lastiklerimle hiç takılmadan ve kalmadan dolaştım valla süper zevkli oluyor

evet baki abi hatta kaymak ve takılmadan ilerlemek çok zevkli bende palio ile dolştım

Ne güzel oluyor değilmi millet kayarken korkusuzca dolaşmak

paletlerimi ilk kes denedim🙂 mükemmel bişi

Neee palet mi.....sizin orda o kadar yağdı mı palet takacak kadar. Vayyyybeee

olmamı baki abi....bahçeşehirden 2 saatte geldim...fena...

diğer arabalar karda yırtınırken doblo ile aradan gecmek cok güzel 🙂 almış oldugumuz kış lastiğininde tadını çıkarmış olduk ve tadını cıkarmayada devam edicez..🙂

Back