Zorunlu kış lastiği hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan halan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cidden cok zevkli🙂

kış lastiği şart ta dostlar çıkan 4 mevsimleri evin neresine koyacağız. bunlar apartmanda yaşayanların hanımla arasını bozacak . sonunda bağazda taşıyacağızda bu kezde hususi kullandığımız arabayı pol,s çevirdiğinde ticari olarak düşünecek bizi lastik tamircisi veya çıkma lastikçi sanacak birde belge işi çıkacak😡

🙂 orasıda öyle....ama kış lastığı satan ve takan bazı bayiler eski lastikleri depolamak için alabiliyolar?

ben uşakta hepsine sordum hiç biri emanete almıyorlar

istanbula bekleriz🙂

bursaya da gelebilirsin abi. benim dükkanda boş yer çok :korsan:

Arkadaşlar D3 aracım için kış lastiği almalıyım ancak araştırıyorum kimsede 195 60 16 lastik yok herkes bir ağızdan 205 55 16 verelim diyor, bende orjınal ölçüden vazgeçmek istemiyorum. Pirelli kış lastiği bulabildim 195 60 16 snowsport c ölçüsünde 260 tl montaj dahil ve araştırıyorum forumlarda bu lastik hakkında kullanıcı yorumuna rastlayamıyorum. Bilgisi tecrübesi olan varmı acaba alsammı, yoksa farklı markaları araştırmaya devammı edeyim.

orjinal ölçü daha iyi olur.ben 205 55 16 kışlık aldım.konfor pek hoşuma gitmedi.ve kıın geniş lastik karda iyi değil gibime geldi.

pirelliyi dobloya takmayı geç yanından geçirme şafak abi.

Bende forumlarda okuduğum kadarıyla lastiği genişletmek yol tutuş frenaj ve yakıtı etkilediğini okuduğum için özellikle orjinal ölçüden yanayım.
Pirelli lastik bu kadarmi kotüki neden almayayim.
Goodyear ug 8 için verilen fiyat 320 tl bu lastik içinde yağmur suyu boşaltma kanalı yok gibi bir yorum okumuştum, genelde yorumlar ug 8 için iyi yönde ama bu yorumda önemli diye göz önünde bulundurdum.
Banada uzak doğu üretim lastiklerden almaktansa pirelli almak mantıklı geldi. Fikirlerinizi, yaşanmış olumlu olumsuz tecrübe varsa öğrenmek istedim.

burdan gönderelim .nexen 200 goodyear 300 demişlerdi bana. internettende alabilirsiniz.

ben de bugün d2 doblo için lastik aradım. hiçbir markada bulamadım.

hepsiburada ya bakabilirsiniz. piyasanın çok altına 2012 lastikler satıyorlardı. stoklar bitmediyse girip bakın. *yes*

arkadaşlar kış lastiği alıcam ama arabamı kışın neredeyse hiç kullanmıyorum, yani en fazla 1 hafta.
bu kış lastiklerinin ömrü ne kadar? belli bi senesi varmı yaz lastikleri gibi?
Alsam zaten aracı çok az kullanıyorum kışın hatta kullanmıyorum gibi bişey. Eğer ömrü yaz lastikleri gibi 4 sene filansa hiç almayacağım

Back