yıkamada dikkat edilecek hususlar.

Amanınnnnn Bu konu Oğuzun uzmanlık alanı......sorun sabaha kadar araç nasıl kese yapılır size anlatsın.......Bakın yıkama demiyorum kese diyorum......çünkü Oğuz aracını kese yapar *kop*

Baki Abi doblo icin deger😀

Yavrum sende ne olursa olsun sen kese yaparsın.....

Aynen oyle abi bana araba hergun ilk gunku temizliginde olacak motorda toz olsun rahat edemem mesela😀

@Burak Inan
Bikac sez süt torpido temizleyici var onunla temiz bir sungerle güzelce sil aracin içi süt kokacaktir ama o parlakligi bir süre yetiyor ve sonra her nemli bezle sildigin zaman yeterli parlaklikta iz birakmadan parlayacaktir o kokuda zamanla gider

Arabanın üstünü nasıl yakıyorsunuz? Ne yaptıysam yetişemedim 🙂 boy 1.68 arabanın kenarına çıkıyorum elim bir yere kadar yetişiyor. Siz ne yapıyorsunuz bu durumda? D4 kasa.

@Emir12
Ya ben napayım up uzun.
FB_IMG_1474632442391.jpg

@Emir12
Merdiven kurmaya devam

@Burak Inan
Ailemize hoş geldiniz keyifli forumlar

Boy 1.80 tavani yikayabiliyom ama
silme işini tekerlere cikip ole siliyorum

Fırça kullanmiyom
Sunger iyidir

Normal bi fırçaya mikrofiber bezi sarın güzelce ben kılıf gibi yaptım fırçaya geçiriyorum arka tekere basın tavanı sapından tutun tavanın heryeri silin 🙂 normal bir otomobilin 2 katı zor doblo tarzı araçları temizlemek.

@Emir12

Evelki sene şunu aldım ben, kaldırım vs gerekmeden rahat rahat temizliyorum tavanı. Bezlemeden olmuyor. Tabi Doblo = 2 sedan ?

(link)
29225

Back