yıkamada dikkat edilecek hususlar.

Maalesef benim kendi yıkama şansım yok. Mecburen yıkamaya götürüyorum, şöyle kendim araç yıkamayı özledim valla 🙁

bizde haftada 1 kere benzinliklerde olana bıcı bıcı makinleriyle yıkatıyoruz babama diyorum arabaya zararı var çızıyo flan ama dinlemiyo

korkmaztaha tarafından yazılan metin:
bizde haftada 1 kere benzinliklerde olana bıcı bıcı makinleriyle yıkatıyoruz babama diyorum arabaya zararı var çızıyo flan ama dinlemiyo

yazık etmeyin aracınıza

geremy tarafından yazılan metin:

yazık etmeyin aracınıza
bencede yazık etmeyin doblonuza 🙁 hemde 2011 model..

Kardeşim sakın ha o makinalar yeniyken neysede ...hergün yüzlerce araç yıkıyor onlar sonrada arabaların ağzına sıçıyorlar....

fırcasız köpüklü yıkamanın faydası sadece araç tozluyken oluyor camuru sökmüyor araç çamurluyken sünger fırca ne sürersen sür ciziyor heleki arac koyu renkse aynen harita ilk önce tazzikli su ile yıkamak kaba kiri dökmek sart sonra pelus bezle cok bastırmadan ovalarsanız cok cizilmiyor benim araç siyah iş yerinde yıkama makinası var haftada 2 kere yıkanıyor camur olmayınca sorun yok ama orta camlarla aynalardan sızan sular sil sil bitmiyor nasıl seydir anlamadım
farlara gelince yapacak bişiy yok polikarbonat malzeme günesten matlasıyor sertlesiyor silincede ciziliyor doblo d1 lerin farlarının cogunun içi görünmüyor bile temizleme parlatmada gecici oluyor...

tazikli fırçasız yıkamamın sebebi budur işte...kum tanesi çiziği!

arabaya ne yaparsan yap tabancayla yıkamazsan o kum tanecikleri arabayı terketmiyor.ama basınca tabancayı cillop gibi oluyor.kurula gitsin!

bende diyorum ama dinlemiyo birde bizim buralarda adam akıll yıkamacı yok hepsı fırça kullanıyo onlara götürsek yine aynı çizilcek diyo :|🙁

bende diyorum ama dinlemiyo birde bizim buralarda adam akıll yıkamacı yok hepsı fırça kullanıyo onlara götürsek yine aynı çizilcek diyo :|🙁

kendin yıka...doldur bi kovaya suyu,köpürt,al eline süngeri bol köpükle yavaşça yıka.pırlı pırıl oluyor.

ben sünger bile kullanmıyorum,çunku arasına kum çamur felan kalır ne kadar yıkasanızda durulama yapsanızda en iyi eldiven hem rahat hem cizmiyor...

Bu konuyu gördüğüm iyi oldu.

ben Motoru yıkatmak istiyorum ve alt koruma kalter de çok pis ama korkuyorum yıkamacıya vermeye beynine veya başka önemli yerlerine su geçirirler diye.

Kendim temizlemeye kalktım ama olacak gibi değil elimde girmiyor zaten derinlere var mı önerisi olan ?

Ekmel bende kesinlikle firca ve sunger kullanmiyorum dobloma makarna tipi ve kusu postu eldiven aldim ama bence makarna tipi daha iyi arasinda camur tutmuyor kolay temizleniyor her yikamadan sonra hizli cila ile silerim ve her ay boya koruma yapiyorum

Aytac motoru ben kendim yikiyorumama duzenli her temizlikte sildigim icin kirlenmiyor

motoru yikaman icin ilk once yag ve kir sokucu ile kirleri yumusalt ve imkan varsa tazlikli su ile yika beynine ve sigorta kutusuna dikkat et

Ekmel bende kesinlikle firca ve sunger kullanmiyorum dobloma makarna tipi ve kusu postu eldiven aldim ama bence makarna tipi daha iyi arasinda camur tutmuyor kolay temizleniyor her yikamadan sonra hizli cila ile silerim ve her ay boya koruma yapiyorum

Aytac motoru ben kendim yikiyorumama duzenli her temizlikte sildigim icin kirlenmiyor

motoru yikaman icin ilk once yag ve kir sokucu ile kirleri yumusalt ve imkan varsa tazlikli su ile yika beynine ve sigorta kutusuna dikkat et

Keşke İzmir'de olsan Oğuz beraber yapardık 🙂

Aslinda her ile bir oguz lazim Aytaç...😀

Mehmet Ali abiye katiliyorum. Her ile lazim bir oğuz 🙂

suda kireç almıcak kireçli su arabayı mahvediyor büyük sehirlerde suların çoğu kireçli malesef ...

suda kireç almıcak kireçli su arabayı mahvediyor büyük sehirlerde suların çoğu kireçli malesef ...

Ekmel bizim buralarda yikamacilarda kuyu suyu kullaniyor benzincidekilerde zaten kuyu suyu kuyu suyunda cok kirec var hemen kurulamak llazim yoksa iz kaliyor ve zor temizleniyor biz buralarda mecburuz aeraba cok camurlu ise ilk once bi su tutturuyorum oyle kendim yikiyorum o yuzden ben boya korumayi her ay atiyorum bu sartlarda heleki yikamacilarin katil kopuklerine en iyi boya korumada olsa bi kac seferde akip gider ben zaten cogunlukla kendim yikiyorum yikmaciya yikatmaya kiyamiyorum cunku kuralina gore yikmiyorlar

Back