Yeni Online Sohbet Odası

benim arabanın derecesi yanlış gösteriyor nasıl düzeltebilirim

Egeaların 3 yıl 60.000 km. Garantili olduğunu biliyormuydunuz.
Satıcılar bunu insanlara söylemiyor.
100.000 km. Olarak belirtiyorlar. Kısacası dolandırıcılık yapıyorlar. 60.000 i geçen bir araç servise gittiğinde ortaya çıkıyor. Ne acı bir durum.

Egeaların 3 yıl 60.000 km. Garantili olduğunu biliyormuydunuz.
Satıcılar bunu insanlara söylemiyor.
100.000 km. Olarak belirtiyorlar. Kısacası dolandırıcılık yapıyorlar. 60.000 i geçen bir araç servise gittiğinde ortaya çıkıyor. Ne acı bir durum.
Ana garantisi o şekilde 5 yıl 100000 uzatılmış hâli diye biliyorum

Ana garantisi o şekilde 5 yıl 100000 uzatılmış hâli diye biliyorum
Screenshot_20190822-000251.png

Evet
Önemli olan Ana garanti değil mi..!

Forum sayfamızda sohbet bölümü her zaman en çok yazılan konu olduğunda dolayı şişiyor. Yeni başlık açıyoruz.

Bu seferde buradan devam ediyoruz.

Cümleten selamün aleyküm..
Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve beraketuhu 😎

hayırlı geceler cümleten

selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı aksamlar antalyada ikametgah ediyorum.D2 / 2008 DOBLO ARACIM surgulu kapı makarası alt ust ikiside çatlamıs sadece rulman'ları degişecek elimden gelir bu işler ama rulmanı nerden tedarik edebilirim teşekkürler.

? Çiçek çoktur ama gül başka. ???
? İnsan çoktur ama dost başka. ???
? Gün çoktur ama ? bugün başka. ???
? Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile ???
??? Hayırlı ? Nurlu ? Cumalar???

Allah’ım; gökyüzünden rahmet, yeryüzünden bereket, gönüllerimizden muhabbetini eksik etme, birlik ve beraberliğimizi daim, kardeşliğimizi makbul eyle. #HayırlıCumalar

Forum sayfamızda sohbet bölümü her zaman en çok yazılan konu olduğunda dolayı şişiyor. Yeni başlık açıyoruz.

Bu seferde buradan devam ediyoruz.

Cümleten selamün aleyküm..
ALEYKÜM SELAM.. STİCKER İSTİYORUM 🙂) HALA GELMEDİ VE KİMSE ULAŞMIYOR BANA 🙂) 2 ARAÇLIK STİCKER LAZIM. 05358288961 NUMARAM.

Selamun aleyküm herkese hayırlı akşamlar

Back