Yeni Online Sohbet Odası

selamin aleykum yeniyim doblo 2011 model mutijet premio almayi dusunuyorum 4 bin hasar kaydı var km180500 de araba temiz 42500 son fiyat dendi sizinde yorumlarınızı almak istiyorum
bence fazla biraz . hasarlı almak yerine yüksek km almak daha iyi hasarlıda daha çok kırılgan olabilir .

Önce yollar uzanır hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sende dua et ALLAH için. cumanız mübarek olsun

IMG-20190816-WA0007.jpg

benim arabanın derecesi yanlış gösteriyor nasıl düzeltebilirim

Egeaların 3 yıl 60.000 km. Garantili olduğunu biliyormuydunuz.
Satıcılar bunu insanlara söylemiyor.
100.000 km. Olarak belirtiyorlar. Kısacası dolandırıcılık yapıyorlar. 60.000 i geçen bir araç servise gittiğinde ortaya çıkıyor. Ne acı bir durum.

Egeaların 3 yıl 60.000 km. Garantili olduğunu biliyormuydunuz.
Satıcılar bunu insanlara söylemiyor.
100.000 km. Olarak belirtiyorlar. Kısacası dolandırıcılık yapıyorlar. 60.000 i geçen bir araç servise gittiğinde ortaya çıkıyor. Ne acı bir durum.
Ana garantisi o şekilde 5 yıl 100000 uzatılmış hâli diye biliyorum

Evet
Önemli olan Ana garanti değil mi..!

Forum sayfamızda sohbet bölümü her zaman en çok yazılan konu olduğunda dolayı şişiyor. Yeni başlık açıyoruz.

Bu seferde buradan devam ediyoruz.

Cümleten selamün aleyküm..
Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve beraketuhu 😎

hayırlı geceler cümleten

selamün aleyküm arkadaşlar hayırlı aksamlar antalyada ikametgah ediyorum.D2 / 2008 DOBLO ARACIM surgulu kapı makarası alt ust ikiside çatlamıs sadece rulman'ları degişecek elimden gelir bu işler ama rulmanı nerden tedarik edebilirim teşekkürler.

? Çiçek çoktur ama gül başka. ???
? İnsan çoktur ama dost başka. ???
? Gün çoktur ama ? bugün başka. ???
? Kalbiniz nurla dolsun, dua ve selam ile ???
??? Hayırlı ? Nurlu ? Cumalar???

Back