Yeni Online Sohbet Odası

Hayırlı Cumalar hayırlı akşamlar.

Hayırlı akşamlar

Artık Fiat'ın Motor Sesine Ne kadar alıştıysam arabayı görmeden motor sesinden tanıyorum

Hayırlı günler

Team DObloyu tanıtmak adına kart vizit bastıracağız 50 tane. Team Doblo kartvizitleri yolda. sadece zabıtadan izin almak kaldı. sonra istediğimiz gibi dağıtabiliriz

TÜM NEVŞEHİRLİ DOBLOCULARI TEAM DOBLO ÜYESİ YAPMAK UĞRUNA

Bende doblo 2012 var kapalı kasa hırsızlardan korumak için kapıları ne yapmak lazım bilgisi olan var mı

Hayırlı akşamlar. Hırsıza kilit olmuyor maalesef.

Aracın orjinalinde alarm vardır zaten. O kadar korku iyi değil psikolojik olarak. Çalınırsa bile allah gene verir.

Selamın aleyküm. 2011 eski kasa 152.000 binde olan bir doblom var. 2 hafta önce ufak bir kazaya karıştım. Araç yandan darbe aldı çok önemli değil ama araç çok sarsıldı. Araç tamirden geldikten sonra 150tllik yakıt aldım (mazotun ltsi 6.36 iken yani 23 lt) Ve 250 km yaptım. Aldığım mazot bitti bitecek. Ortalama tüketim de 100 km de 8.1 olarak yazıyor araçta. Şehiriçi kullanım (Ordu’da yaşıyorum)
Ustaya götürdüm mazot pompalı veya enjektörler kazadan sebep sarsılınca bozulmuş olabilir açıp bakmak lazım, 1000 tl masraf çıkar diyor. Tamam abi yapalım diyorum ama kesin değil diyorlar. Boşuna 1000 tl vermek istemiyorum acaba bu kış günü 8.1 lt tüketim normal mi ? Yoksa enjektörler mi bozuk ? Sürekli soğuk iken kullanılıyor. Isınmaya vakit olmadan işimiz bitiyor yerine bırakıyoruz. Hayırlı akşamlar.

Back