Yeni Online Sohbet Odası

Geçmiş olsun. Hiçbir fikrim yok ama

@Bahadir52

Sarsınsıtadan dolayı enjektör bozulması imkansız tüketim biraz fazla gibi ama kış ayından etkilenir

@OsmanYılmaz

Ama gene de bu tüketim bir tamir istiyor mu yoksa sürekli 2. 3. Viteste kullanım için normal mi ?

@Bahadir52
Ortalama hız nedir

@OsmanYılmaz
20 40 arası ama araç bilgisayarı 18 yazıyor

Sticker gelecek diye beklerken gelen mesaj gülümsetti....boşuna uğraştırmayın diyor ???

Dosyalar

• Screenshot_2018-12-02-12-54-36-1.png
    Screenshot_2018-12-02-12-54-36-1.png
    29,8 KB · Okunma: 23
@Bahadir52
O hıza göre normal tüketim

@kupculer
🙂 ben attım mesajı

Talep formunda yetişemediğimiz için aylık yapılacak olan toplu gönderimler 2-3 aylık zamana çıkabiliyor. Bu zamanda kişi ya bi şekilde temin etmiş olabiliyor ya da aracını satabiliyor. Bu yüzden gönderilen kargolar geri geliyor. Bunun önüne geçmek için bunu çektik ki işe yaradı iptal olanlar oldu iptal ettik.

Team Doblo olarak team ajans firmamız üzerine kendi 120 lik Folyo kesim makinemizi aldık. 75 yönetici ve temsilci arkadaşımıza gönderiyoruz haliyle sadece yönetime Sticker yetiştirmek bile zaman konusunda sıkıntı yaratmaktadır.

@Bahadir52
Soğuklarda normal sayılır bence.

@NevşehirliDoblocu
tabi ki...emeği geçen herkese teşekkür ederim..mesajdaki samimi dil hoşuma gitti aslında 🙂) eleştiri değil benim ki aman yanlış anlaşılmasın

@MEHMET78
Bir kaç kişi de bu yönde düşündüklerini söyledi. Demek ki normal, teşekkürler ✋?

@Dursunplbyk
Hayırlı günler

Hayırlı geceler #teamdobloaydın dan 🙂

Back