premio35 tarafından yazılan metin:
nihterida tarafından yazılan metin:
arkadaşlar olaya şöyle bi nokta koyayım isterseniz. ben aracımı almaya gittiğim ilk gün yanımda yaptığım kabloyla gittim ve daha plakalar takılmadan teyibi söküp bu kabloyu taktıydım. tabi servistekiler uzaylı görmüş gibi bakayorlardı. işin özü üç uçlu bi kablodur. bu uçlardan sırasıyla biri left biri right ve sonuncusuda ikisinin ortak şasesidir. bu hazırladığınız kabloyu hteyibin arkasını açınca en sağdaki üst alt ve orta sokete(ortadaki şase) bağlıyosunuz olay bitiyor. sonrası aux tuşuna kalmış. ben bu kabloların ucuna ufak dişi fiş yapıp üstlerini ısıtmalı makoronla yaltıp tek tek yerlerine geçirdim.isteyen arkadaşlar bunun yerine piyasada anfi bağlantısı diye satılan bir ucu iso soket denen kısaca mavi soketli kabloyuda kullanabilir. bu kablo aslen soket grubunun en soluna takılmak ve anfi bağlantısı için yapılmış bir sokettir. ama bizim aracımızda anfi çıkışı yok . bu yüzden kafanız karışmasın. bu soket en sol taraf içindir yalnız burası önemli o soketi alıp ters çevirip birde dışta kalan tırnağını kesip en sağa takabilirsiniz o zamanda aux giriş elde etmiş olursunuz. tercih sizin ama bence bu sokete gerek yok. daha doğrusu piyasada etmiyeceği değeri istiyolar. (20-50 tl arası) bunun yerine yukarda dediğim gibi ucuna 3 soket takıp bunlarla teyibe girmek daha mantıklı. bu arada benim aracım premio ve media tuşu direk auxa geçiriyor. elegance ve dinamic teyiplerinin bu özelliği olmadığını bilmiyorum. usb konusuna gelince imkansız ötesi bi şey ara bi okuyucu gibi bi parça olmadan usbden teyibe direk geçiş yapılamaz.
Benim araçta premio fakat aux menüsü yok, bu kabloyu taınca mı çıkıyor ya da farklı bir yöntemi var mı? Birde rica etsem yaptığın sistemin resmini ekleyebilir misin?