Yeni Doblo stepne sorunu..

Ben yeni doblomun stepnesini deneme amaçlı çıkarttım çıkartamıyorsan yardımcı olayım........

deneme amaçlı bile çıkartmadım. şimdiye kadar da hiç bir arabamın stepnesi görmeden arabayı değiştirdim. kolay gelsin

ali1 tarafından yazılan metin:
deneme amaçlı bile çıkartmadım. şimdiye kadar da hiç bir arabamın stepnesi görmeden arabayı değiştirdim. kolay gelsin

Eğer aracın D3ise denemeni önerirrim.......Zira D3 kasanın stepnesi D2 de olduğu gibi çalınmaları engellemek amaçlı lift sistemli yapılmış .....Yolda kalırsan sıkıntı yaşayabilirsiniz ......Bilginize.....

Altında ve su geçirmez polyester kılıflı....

bakiergul tarafından yazılan metin:
Altında ve su geçirmez polyester kılıflı....
D2 lerde ince bir demir koymuşlar o kadar 🙂

Ben şunu söylüyorum........Fiyat Multijet motor teknolojisi ile zaten yakıt sorununu çözmüştü......D3 kasa doblo ile de kendi konseptinde büyük ara ile kendini aştı.....

Ben şunu söylüyorum........Fiyat Multijet motor teknolojisi ile zaten yakıt sorununu çözmüştü......D3 kasa doblo ile de kendi konseptinde büyük ara ile kendini aştı.....

aynn öyle *clap*

aynen ya son yıllarda çıkardığı güzel modellerle iyice kendini aştı *clap*

arkadaşlar yeni doblo ve fiorinolarda stepne sökme problemi mevcut. eğer hiç sökmediyseniz bir deneyin stepne yerinden inmiyorsa derhal servise gidin ve mekanizmayı değiştirtin. fiat arızanın farkında ve yenilenmiş bir sistemle stepne indirme mekanizmasını değiştiriyor. yolda kalırsanız başınıza iş açabilir..

vetibo1 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar yeni doblo ve fiorinolarda stepne sökme problemi mevcut. eğer hiç sökmediyseniz bir deneyin stepne yerinden inmiyorsa derhal servise gidin ve mekanizmayı değiştirtin. fiat arızanın farkında ve yenilenmiş bir sistemle stepne indirme mekanizmasını değiştiriyor. yolda kalırsanız başınıza iş açabilir..

Başınıza geldidemi biliyorsunuz yoksa bir kullanıcıdan mı duydunuz........lütfen bilgilendirirseniz...........Forumda D3 kullanıcılarını uyaralım........Yol yakınken düzelttirsinler....

bizzat kendim yaşadım daha dün.. lastikçim artık yeni doblo görünce korkar oldum diyor. servise gittim ve alttan stepneyi tutan parçayı spiral ile keserek lastiği çıkardılar ve mekanizmanın yenisini sipariş ettiler. ben serviste iken aynı anda bir araç daha geldi aynı şikayetle..

bence çok önemli bir durum yolda kaldınız diyelim lastiği değiştirme imkanınız yok servis bizi arayın diyor ama dağ başında servis te gelse o lastiği oradan çıkaramaz çünkü elektrik yok..

vetibo1 tarafından yazılan metin:
bizzat kendim yaşadım daha dün.. lastikçim artık yeni doblo görünce korkar oldum diyor. servise gittim ve alttan stepneyi tutan parçayı spiral ile keserek lastiği çıkardılar ve mekanizmanın yenisini sipariş ettiler. ben serviste iken aynı anda bir araç daha geldi aynı şikayetle..

bence çok önemli bir durum yolda kaldınız diyelim lastiği değiştirme imkanınız yok servis bizi arayın diyor ama dağ başında servis te gelse o lastiği oradan çıkaramaz çünkü elektrik yok..

Bilgilendirme için teşekkür ederiz....................

Arkadaşlar bu stepne sorunu benim araçtada mı var yoksa ben mi indiremedim.arabayı ilk aldığımda denemiştim indiremedim lastikçi arkadaşıma sordum zorlama bozarsın çabuk bozluyo servise git demişti.Servise başka bişey için gittim ama stepneyi söylemeyi unuttum.hafaya çanakkaleye gitcem bugün yine denedim ama anahtar 1 santim dönüyo sonra kalıyo ne sağa ne sola dönmüyo.

zorla biraz zorlamadan inmio yaylı tel var o yüzden takılma yapıo az biraz zorlarsan kurtuluyo çok kötü bir mekanizma geri çekerkende zor çekiliyor takılmalar oluyor

zorla biraz zorlamadan inmio yaylı tel var o yüzden takılma yapıo az biraz zorlarsan kurtuluyo çok kötü bir mekanizma geri çekerkende zor çekiliyor takılmalar oluyor

yarın deneyeyim bakalım inşallah iner

bende denemedim

Back