Yeni Doblo Sis Farı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cetin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yavrucum bende koç grubundan bir servisçiyim...servis affetmez.........

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:

Yakalarsam muck muck diyosun yani 😀
😀 😀

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Yakalarsam muck muck diyosun yani 😀
😀 😀
Artık nasıl algılıyorsan.....Yada benden umuyorsan............

haaaaa...sen ordan biliyosun alt dudağı!

Teşekkürler yorumlarınız için. 🙂

RAPTOR tarafından yazılan metin:

haaaaa...sen ordan biliyosun alt dudağı!

Yani tabiiki......alt dudak bizim işimiz moruk........😀😀😀

Tekrar merhaba arkadaslar uzun ugraslar sonucu sis farı taktırdım 🙂 Herşey içinde 50 TL ye mal oldu. Ben bunun beyaz olmasını istiyorum xenon olmadan nasil yapabilirim Önerebileceğiniz H3 veya H1 Beyaz ampul, LED vs. varmı. Xenon taktırayım diyorum oda 500 600 TL pahalı geliyor.🙂 Piyasadaki 100 150 TL arasi olan çin malı xenonlardan taktırmak istemiyorum.

Şu ilandaki LED'lere bakın. İşimi görürmü
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-l-1110-2-adet-26-smd-led-super-parlak-beyaz-h3-ampul-35505700/pasif-ilan/

Bu araçtada bu ledler kullanılmış
13022011711.jpg

cetin tarafından yazılan metin:
Tekrar merhaba arkadaslar uzun ugraslar sonucu sis farı taktırdım 🙂 Herşey içinde 50 TL ye mal oldu. Ben bunun beyaz olmasını istiyorum xenon olmadan nasil yapabilirim Önerebileceğiniz H3 veya H1 Beyaz ampul, LED vs. varmı. Xenon taktırayım diyorum oda 500 600 TL pahalı geliyor.🙂 Piyasadaki 100 150 TL arasi olan çin malı xenonlardan taktırmak istemiyorum.
çin malı taktıracaksın ama sağlıklı olurmu??

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
cetin tarafından yazılan metin:
çin malı taktıracaksın ama sağlıklı olurmu??

Araç beyni ile ilgili sorunlar yaratıryormus. En basit bi arkadaşımda var Xenon far acıkken radyo parazit yapıyor tüm radyo frekansları cızırtılı.

korkmaztaha tarafından yazılan metin:
resimdeki mavi gibi gözüküyo bence bulabilirsen beyaz led tak

O İlandaki ledler piyasdada yok o sitedende alamıyorum. İlan sona ermiş. 26, 28, 68'li SMD LED bulmamda biraz zor gibi gözüküyor. Ayrıca Xenon göz alıyor göz almasınıda istemiyorum LED süper olurdu sadece göze hoş durması için takmak istiyorum.

26li
1pobx87op.jpg

28li
Free-shipping-wholesale-10pcs-lot-Car-fog-light-lamps-H3-28-1210-3528-SMD-LED-Bulbs.jpg

68li
2x-white-h3-68-smd-led-car-fog-lights-light-bulbs-bulb-2243a.jpg

Led uygulanmıs araç

video_izle_icon.gif

Uzun ugraslar sonucu bahsettiğim led'i bulamadım. Sentinel marka china malı h3 xenon aldım 8000k 100TL Verdim. Nihayet buda çözüme kavuşmuştur tüm arkadaslara teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.

korkmaztaha tarafından yazılan metin:
hayırlı olsun ama keşke 4300 k veya 5000 k alsaydınız bence daha hoş gözüküyo

Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda ampul değişikliği yapabiliriz. 🙂 4300k veya 5000k olabilir neden olmasın zaten 8000k,
4300k 5000k 6000k'ya nazaran daha az gösteriyor. 🙂

Back