Yeni Doblo Sis Farı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cetin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cetin

DENİZLİ YÖNETİCİSİ
Yetkili Kişi
İl Yöneticisi
Fiorino
Adı
Çetin ÖZDEMİR
Kan Grubu
0 -
Meslek
Pazarlama
Aracınız
Fiorino
Modeli
Panorama
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2024
Renk
Beyaz
Merhaba arkadaşlar sis fari ile ilgili bir kaç şey soracağım yorumlarınızı bekliyorum.
Resimde gözüken aracım Doblo Cargo 1.3 90 MJET için sis farı taktırmak istiyorum. Mümkün müdür?
Bu araca olan sis farı hangisidir? komple tesisatı çekmek hepsi ne kadar mal olur ve arıza ışığı yakarmı teşekkür ederim.

doblo.jpg

yeni aldığımız bi kararla Tanışma bölümünde kendini tanıtmayan ve avatarına uygun bir logo yerleştirmeyen üyelerin soruları cevaplanmayacaktır!

RAPTOR tarafından yazılan metin:
yeni aldığımız bi kararla Tanışma bölümünde kendini tanıtmayan ve avatarına uygun bir logo yerleştirmeyen üyelerin soruları cevaplanmayacaktır!

K. Bakmayın.

O Konuda bi önceki kasa üstünde gösterilmiş yenisi ile aynımıdır ? Aynı ise kitleyin konuyu tsk ederim.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Lütfen önce benzer sorular sorulmuş mu bir göz atalım.

(link)

aga o linkdeki farlar ne d3 e ne d2 ye benziyor...bi incele istersen.benmi yanlış değerlendirdim?

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Lütfen önce benzer sorular sorulmuş mu bir göz atalım.

(link)

aga o linkdeki farlar ne d3 e ne d2 ye benziyor...bi incele istersen.benmi yanlış değerlendirdim?

Ben onu örnek olarak vermedim. Orada orjinal sisli olmayan tamponlara nasıl sis takılabilir onu tartışmıştık. Mesajları baştan sona okursa bir fikir sahibi olacaktır diye verdim. Yoksa resimdeki sisler d3 için değil d2 için.

Bende bilmiyorum. Denizli'de 3-4 Yere sordum yan sanayisini onuda bulamadım serviste orijinali var. Uydurma bişi taksak kötümü olur.

cetin tarafından yazılan metin:
Bende bilmiyorum. Denizli'de 3-4 Yere sordum yan sanayisini onuda bulamadım serviste orijinali var. Uydurma bişi taksak kötümü olur.
serviste taktırırsan 300 ün üzerinde fiyat çıkar......

cAn 3436 tarafından yazılan metin:

Elektrikçilere sordum sadece işçiliğine 20 ile 30 tl arası istiyorlar. 50 TL sislere versek 70-80 TLyi geçmez sanırım.?

Ayrıca internette sis farı ararken bu resmi buldum. Sizçe Nasil duruyor kötü iyi?

73_1856302818.jpg

bencede çok güzel.....

Elektrikçilere sordum sadece işçiliğine 20 ile 30 tl arası istiyorlar. 50 TL sislere versek 70-80 TLyi geçmez sanırım.?

Ayrıca internette sis farı ararken bu resmi buldum. Sizçe Nasil duruyor kötü iyi?

73_1856302818.jpg
Arkadaşım aksesuarcılarda 25 tl ye birebir yerine oturanı var zaten resimdekide o......işçiliği ile 50 tl istiyorlar ben arkadaşımın aracına taktırttım..

bakiergul tarafından yazılan metin:

73_1856302818.jpg
Arkadaşım aksesuarcılarda 25 tl ye birebir yerine oturanı var zaten resimdekide o......işçiliği ile 50 tl istiyorlar ben arkadaşımın aracına taktırttım..

Denizlide bulsana öyle bir aksesuarcı 🙂 Denizli'de çok yok işte. Bildiğim yerlere sordum orijinalinin yan sanayisi yok sadece uydurma takarız dediler. Öyle yapıcam artık tşk ederim.

ya tosunum...sen haklısın ama istersen sana şöyle bi fikir sunalım.bizim bayiimiz var aslında.yanlız dükkan değişikliği nedeniyle geçici süre ile kapalı.bir haftaya açar.

e parçacım bölümü aktif hale geçtimi ordan sipariş edersin.hem orijinal olur hem uygun fiyatlı olur.uydur gaydır işlerlede uğraşmamış olursun...

şimde sen çakma bi far alacan,ya çalışmayacak,ya takarken tamponu bozacak,ya kendi kırılacak,olmadı bir iki kullanmaya içi kararacak...ne gerek var?

ya tosunum...sen haklısın ama istersen sana şöyle bi fikir sunalım.bizim bayiimiz var aslında.yanlız dükkan değişikliği nedeniyle geçici süre ile kapalı.bir haftaya açar.

e parçacım bölümü aktif hale geçtimi ordan sipariş edersin.hem orijinal olur hem uygun fiyatlı olur.uydur gaydır işlerlede uğraşmamış olursun...

şimde sen çakma bi far alacan,ya çalışmayacak,ya takarken tamponu bozacak,ya kendi kırılacak,olmadı bir iki kullanmaya içi kararacak...ne gerek var?

Doğru diyorsun. Sürekli antalya'yada gidiyorum ordanda bulabilirim aslında. Çok teşekkür ederim çok sağol.

fiyat uygun olursa bende sipariş edebilirim bende düşnüyorum.300 tl çok gibi geldi servis zaten böyle şeylerde katlamalı geçirmasyona bayılıyor..

yenidoblocu tarafından yazılan metin:

fiyat uygun olursa bende sipariş edebilirim bende düşnüyorum.300 tl çok gibi geldi servis zaten böyle şeylerde katlamalı geçirmasyona bayılıyor..

hem de nasıl kafadan en az 100 kaadı ittiriveriyorlar 🙁

Back