- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
sava eskimo lastik alacakların dikkatine:
sava eskimo kış lastiği 3 çeşittir.
1-sava eskimo s3 :ıslak ve karlı zeminler için
2-sava eskimo hp :yoğun karlı zeminler için
3-sava eskimo ice : buzlu ve karlı zeminler için
beyler herkes ihtiyacına uygun olanını belirlesin.çok karlı zemine girmeyenler ice almasın.yakıtı olumsuz etkiler.
yolları buzlu olanlar kesinlike s3 almasın.s3 den buzda istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.
büyük şehirlerde yaşayıp arasıra köye giden arkadaşlar HP alabilirsiniz
yok ben dışarı çok çıkmam şehirdeyim diyenler s3 sizin için ideal
hafta sonu benim gibi yaylada kar üstünde çay demleyecek arkadaşlar:arayın tarayın ice bulun. 😀😀😀
raptor aga benim şuanki lsatikler sawa hp yazıyor kışlık değil değil mi bunlar kar işareti filan yok
sawa buldum 205 55 16 195 tlye iyi mi?
sava eskimo lastik alacakların dikkatine:
sava eskimo kış lastiği 3 çeşittir.
1-sava eskimo s3 :ıslak ve karlı zeminler için
2-sava eskimo hp :yoğun karlı zeminler için
3-sava eskimo ice : buzlu ve karlı zeminler için
beyler herkes ihtiyacına uygun olanını belirlesin.çok karlı zemine girmeyenler ice almasın.yakıtı olumsuz etkiler.
yolları buzlu olanlar kesinlike s3 almasın.s3 den buzda istediğiniz performansı alamayabilirsiniz.
büyük şehirlerde yaşayıp arasıra köye giden arkadaşlar HP alabilirsiniz
yok ben dışarı çok çıkmam şehirdeyim diyenler s3 sizin için ideal
hafta sonu benim gibi yaylada kar üstünde çay demleyecek arkadaşlar:arayın tarayın ice bulun. 😀😀😀
Abi bana ne önerirsin çöyle özetliyim kar üstünde mangalı severim hemen hemen her hafta sonu uludağa zirveye çıkarım karın içine girip resim çekmeyi severim 😀 şöyle bi resim koyayım abi anlarsın zaten
![]()
aga kaç para bunlar ne alayımya kafamkarıstı ,almayacaktım ama ceza kesmişler bizim arkadaşa...
Buarada RAPTOR yakıyosun dostum valla.MMMMAAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAALLLLLLAAHHHHHHH...
bugün 205 55 16 sawa s3 taktırdım tanesi 170 tl ye...
sava nın 195 60 16 olanı yokmuş üretimde oğuz sen nasıl aldın adam listede yok diyor
raptor abi birşey dikkatimi çekti senin raba 2009 değilmiyi premiolara 2008 yılının ikinci yarısından sonra arka camları karartılmış oldu seninkinde yok merak ettim neden ?
raptor abi birşey dikkatimi çekti senin raba 2009 değilmiyi premiolara 2008 yılının ikinci yarısından sonra arka camları karartılmış oldu seninkinde yok merak ettim neden ?
özel spariş
özel spariş
nasıl yani orjinal karartılmış cam istemedin mi birde armalarda mavi görünüyor galiba kırmızı olması lazım *helpless* var abi buişte bi iş ne yapptın arabaya
Arkadaşlar çok zor şartlarda kullanmak istiyorsanız KUMHO KW22 modelini tercih edin.....Ben bu lastiği yaklaşık 70.000 km ve sırf uzun yolda buzun üstünde kullandım,yani o kadar kötü şartlarda beni milim kaydırmadan götürdü...süper +süper bir lastiktir....
Ama iyi şartlarda kullancaksanız lassa snoways sizi yeterlidir.Ama daha uygun fiyat olsun diyorsanız bununla birebir eşdeğer benimde kullandığım petlasın kar lastikleride en az lassa kadar iyidir....
SAVAda güzel bir lastik fakat goodyearın yan ürünüdür.....Orjinal goodyearın fiyatı 160 tl iken savaya 145 tl vermek ne kadar mantıklı olur?
15 tl için yan ürün almaya gerek yok goodyear ug8 alınabilir.