Yeni doblo aldim ama bilmediklerim var

Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

@kadirkarapinar
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar

Araciniz hayirli olsun Hos geldiniz Team Doblo ailesine..

@Alirüzgar
Merhaba kardeşim,
Aracım 1.9 gerek olmaz diye bir şey yok.
Nisan navara vw Transporter Ssangyong gibi araçlara yapılıyorsa senin aracınada yapılır
ve ayrıca belirteyim sizin aracınızın aynısından aracada yazılım uygulaması yaptım
Unutmayın aracın motoru ne olursa olsun mevcut motoru güçlendirdiğiniz zaman güçlenen motora kasası daha hafif gelmeye başlar
buda sürüş keyfi ve yakıt ekonomisi olarak size fayda sağlar.

Bizim D2 1.3 75 bg kasalarda bu ecufast baya bir fark eder o zaman.

Herkeze tesekkur ederim.
hos bulduk cümleten
bu d4 kasayi gorunce biraz uzuldum ama onunda fiyati oldukca farkliymis sanirim

Önemli olan kullanım amacı. D2 Doblo bile bu piyasada kraldır. Her türlü ihtiyacı karşılar. D3 de iyi bir kasa.

@kardelenkurt
Her daim beklerim buyur bi cayimizi ic

@kadirkarapinar
dediginiz gibi bazı seyler yanıltıcı bizde aynı gundoblo almısız bende premio aldım hız sabitleyici var biliyordum ama gelince şoke oldum yok! yahu nasıl olur felan.. panoroma versiyonlarında opsiyonel miş çok sinir sinir oldum dedim satıs temsilcisine en azından soyleseydiniz 750tl daha veremiyecekmiydik sonrası işte gecti borun pazrı sur essegi nigde ye.

D2 kasayla kaza yaptim 2 ay once araci satmadim kardesime verdim arada biniyorum performans olarak cok ama vok daha iyi ve gozbebegi ama icimde upte vardi d3 icin
kotu adi bi kaportaci sayesinde arac 50gun kaldi sanayide bende o sinirle d3 aldim kotu komsu mal sahibi yapti yani hayirlisi artik ama konforluu

Hayırlı olsun.
Kazasız sürüsler.

@www.akdenizelektronik.org
Sagolasın kardeşim bilgilendirme için taktırmayı düşünüyorum güçlü olması her yönden avantaj saglıyor peki bir sorum daha olucak bu aleti daha sonra söktürüp başka araçlara takılabiliyormu

@Alirüzgar
Eğer amacınız aracınızı sattığınızda söküp yeni aldığınız araca takmaksa buda mümkün
Bunun için aracınızın common rail girişine takılan Chiplerden almalısınız
Fakat bu işin en sağlıklısı aracınıza gözle görülür elle tutulur hiçbir parça takmadan
Araç Elektronik kontrol ünitesini yeniden programlatmaktır.

Dosyalar

• rail.jpg
    rail.jpg
    10,1 KB · Okunma: 22
Back