Yazılım yükleme

helal olsun vallahi am öyle hem sağlık için hemde doblo için sigara içmek hiç iyi bişey değil

ben bıraktım 18 gün oldu ama arada nargile içiyorum🙂

ben bıraktım 18 gün oldu ama arada nargile içiyorum🙂

Nerde içiyon doblonun içindemi... Bu arabada sigara içmek yasakk kardeşim.. Nargile serbest...*haha**haha**haha2*

la olurmuöyle şey...ben arabamda mümkün olsa nefes aldırmayacam karbonmonoksit zarar vermesin diye🙂)

la olurmuöyle şey...ben arabamda mümkün olsa nefes aldırmayacam karbonmonoksit zarar vermesin diye🙂)

yav ciddmisin derken ben ciddi değildim.. *tongue**rofl* heralde arabada olmucaka iş...

ahahha ama ben içeni biliyorum🙂

bunlar akşam akşam birşeyler içmişler ama adını bana söylemiyorlar.bende merak ettim bunlar ne içti diye.bu espride pek olmadı ama neyse.😀

*clap* *clap* *clap* *clap* *clap* kralsın abi *clap* *clap* *clap* *clap* *clap*

*clap* *clap* *clap* *clap* *clap* kralsın abi *clap* *clap* *clap* *clap* *clap*
🙂 eyv kardeşim

🙂 eyv kardeşim

açtığım konu başlığı döndü dolaştı siragaya ota geldi yine 🙂 abi bu yazılım yakıtı düşürürmü sende 🙂 105 PS 250 TORK a çıkınca ?

zafer evet düşürür yalnız beygiri yükseltim diye fazla seri kullanırsan ozaman fazla yakar.

zafer evet düşürür yalnız beygiri yükseltim diye fazla seri kullanırsan ozaman fazla yakar.

fazla seri kullanacağımı sanmıyorum abi 🙂 arabanın biyerine bişey olmasın diye her hareketimi yavaş yapıyorum .. ama bazen araba güç istiyor o zaman da o gücü vermiyor bana küsüyorum sonra 🙂

ahahha ama ben içeni biliyorum🙂

ama bak bu sefer ciddi ciddi ciddimisin diyesim geldi... desemmi varmı hakkaten öyle ..... şeyy yani...*helpless*

ahahha ilahi ya

Abi bu ne yaaa başlık ta. YAZILIM YÜKLEME. Diye yazıyor. Hala yazılımın yüklemenin peşinde misiiz.

Back