Yazılım yükleme

servismi yapıyor bunu.bende ilk defa duyuyorum.yarın gidip soracağım.

Legal mi illegal mi emin degilim.. Ama bana boyle bir teklifte bulundular..kdv dahil 600 tl 🙂

Kafamdaki en buyuk soru isareti ise muayenede sorun olur mu? bir arkadasim peugeot 306 ya yaptirmis ve muayenede motor fazla güc uretiyor egzost gücü kaldirmiyor diye yazmislar

muayenede aracın motor gücüne bakmazlar benim bildiğim.

senin arkadaşın egsoz sisteminde bir tuhaflık yakalamıştır onlar.

senin arkadaşın egsoz sisteminde bir tuhaflık yakalamıştır onlar.

u
2001 model araç o da..sanırım o da 75 psydi orajinalinde..işlem gördükten sonra performans egzost koydu..muayene de performans egzos u kabul etmemişler ..orjinal egzosu takınca da motor gücünü kaldırmıyor diye bişeylşer söylenmış ..

ben yazılımdan sonra muayeneye girdim.. öyle bir sıkıntı çıkmadı...

onlar egsozdan takmışlar bi kere o araca abi 🙂🙂

onlar egsozdan takmışlar bi kere o araca abi 🙂🙂

arabanın dışıyla oynamayı hiç sevmem 🙂 dışarıdan bakınca sade görünecek 🙂 birazcık oynasam her köşe başında çevirirler 🙂

Doblo iyi kamufle ediyor beni 🙂

buda iyiydi*hehe*

buda iyiydi*hehe*

Haksızmıyım Mustafa abi 🙂 sen polis olsan xenon farlı yayları makasları kesilmiş her yanıyla oynanmış arabayı mı çevirirsin yoksa sade işine gücüne giden görünümlü arabayı mı *hehe*

evet katılıyorum sana zafer*tup*

ama yine de ben Doblomu amacı dışında kullanmadım kullanmam da 🙂 arabanın içi dumansız hava sahası 🙂 30 yıl sigara içen babam bile arabanın içinde içirmiyorum diye sigarayı bıraktı 😀

ama yine de ben Doblomu amacı dışında kullanmadım kullanmam da 🙂 arabanın içi dumansız hava sahası 🙂 30 yıl sigara içen babam bile arabanın içinde içirmiyorum diye sigarayı bıraktı 😀

Zafer MENGÜ sigara bıraktırma hattı... Bravo sana ve babana... ve de doblo na tabii en büyük pay onun...*clap2**clap2**clap2*😀

İtina ile sigara bıraktırırım abi 🙂 ben ki kız arkadaşımla yolda giderken sigara içicem dediğinde arabayı sağa çekip sigarasını içmesini bekleyip yola devam etmiş biriyim *hehe*

İtina ile sigara bıraktırırım abi 🙂 ben ki kız arkadaşımla yolda giderken sigara içicem dediğinde arabayı sağa çekip sigarasını içmesini bekleyip yola devam etmiş biriyim *hehe*

*tup* temiz doblo için güzel hareketler bunlar...

*tup* temiz doblo için güzel hareketler bunlar...

şart abi 🙂 döşemeler leş gibi kokuyor sonra ne yapsan çıkmıyor kokusu..Özellikle tavan zamanla siyahlaşıyor..Sonra da oto kuaförlere para bayılıyorlar 🙂 hem sigaraya para veriyorlar hemde temizliğine *dett* 😀

Back