Yazılım yükleme

zaff34

Daimi Üye
Değerli TeamDoblo üyeleri ve yöneticileri..
Dün 2010 Model Doblo Safeline marka aracımın 30.000 km bakımlarını yaptırdım..Aracı teslim alırken servis yetkilisi bana Dimsport Yazılım diye birşeyden bahsetti..Şu anda 1.3 Multijet 75 PS - 190 TORK olan aracımın yüklenecek yazılım ile 105 PS - 250 TORK olacağını söylediler..Buna paralel olarak da aracın yakıt sarfiyatının düşeceğini ve aracın daha seri olacağını söylediler.. Fiyat olarak da K.D.V. dahil 600 TL dediler..Yetkili serviste yapılacak olması biraz içimi rahatlatıyor..

Başka yerde olsa aracımın motoruna tornavida dokundurtmam 🙂

Aracım için artıları ve eksileri ne olabilir. Bana yardımcı olun lütfen 🙂

Kardeş biz konuyu forumda değişik başlıklarda tartıştık eksileri artıları ile.. Ama aşağıdakeik linkteki başlığı tıklarsan en fazla bilgiyi buradan alabilirsin...

https://www.teamdoblo.com/forum/viewthread.php?thread_id=5198&highlight=chiptunning+yapt%FDrd%FDm+cargoma&pid=135402#post_135402

Bende sanayide bir elkronikçide aracıma yaptırdım yazılımı.. memnunum.. özellikle seyir halinde sollamalarda o gücün ayağının altında olması güven veriyor...

En önemlisi de bu teklifi yetkiyi servisin yapmış olması.. İlk defa duyuyourm bunu .. Kulağa hoş geliyor yetkili servisin yazılım yüklemesi...

servisin böyle bir teklifte bulunması beni de şaşırttı. 🙂

çok enteresannn

hala enteresan🙂

hayır sonucta koca fabrika ve arge ekibi bununn böyle olmasını uygun görsun sora bir servis cıksın bu da var yükleyelim 600+kdv alalım desın o enteresan

enteresan x enteresan. 🙂🙂

Tamam enteresan ama bir yetkili servis fabrikaya arge ekibinin uygun görmeyeceği bir yazılı araçlara atma riskini göze alabilirmi.. adamın elinden servis yetkisini alırlar ya aksi durumda...

Ilk duyduğumda bana da garip geldi ama bir cok araca uyguladiklarini soylediler..faturali garantili yapiliyor dediler.. Ancak Fiat bilgisi dahilinde mi yapiliyor yoksa el altindan mi onu bilmiyorum.. Sadece islem sonrasi fatura kesilecegini ve garantili oldugunu soylediler.. Ve aracin kaldirabilecegi oranda islem yapildigini belirttiler 🙂

Hala enteresan mi Serdar abi 🙂

vay anasını be zamanında millet chip uyulamasından kaçardı. serviste sıkıntı çıkcak diye. şimdi servisler teklif ediyo. sağolasın zafer abi. bir şey daha öğrenmiş olduk bugün 🙂🙂

vay anasını be zamanında millet chip uyulamasından kaçardı. serviste sıkıntı çıkcak diye. şimdi servisler teklif ediyo. sağolasın zafer abi. bir şey daha öğrenmiş olduk bugün 🙂🙂

Valla yaptirmayi dusunuyorum 🙂

ihtiyaç varsa garanti de veriyolar madem yaptır abi. herhangi bir aksilikte çökersin tepelerine 🙂🙂

ihtiyaç varsa garanti de veriyolar madem yaptır abi. herhangi bir aksilikte çökersin tepelerine 🙂🙂

Aynen öyle çökerim valla 🙂 75 ps yerine 105 ps olmasi daha iyi 🙂 kulağa hoş geliyor... 1.3 multijet linea 90 ps ve bazilari 95 ps. .demekki motor kaldiriyor bu kuvveti 🙂

servismi yapıyor bunu.bende ilk defa duyuyorum.yarın gidip soracağım.

o servis illegal yapıyor olabilir.

Back