yarkadaşlar yardım

genc_guc

Daimi Üye
Arkadaşlar Malum Havalar Sogudu ve Benim Bir Sorunum Var Sabahları Kapı Fitilleri Donuyor Kapıları Açmakda Zorlanıyorum Kimisi Fitillere ANTİFİRİZ Sür Diyor Kimileride Pudra Sür Diyor Hatda Patates Sür Diyenler Bile Oldu Şimdi Antifiriz Boyayı Soldurur Diye Biliyorum Pudra Da Buz Dolabına Sürerdik Patates de Camlarda İyi Oluyor Diye Duymuştum Sizce Bunlardan Hangisi Mantıklı Yada Ne Yapmam Lazım ?

Buzlanma önleyici spreyler var kardeş onları dene ne derece işini görür heralde oda olmadı kapıları ıslak bırakma bezle kurulamayı dene

Baslik uygun yere tasindi....

Talk pudrasi vazelin veya silikon sprey kullan ben vazelin suruyorum ...yillardir hicbir aracimda sikinti yasamadim...

bakiergul tarafından yazılan metin:
Talk pudrasi vazelin veya silikon sprey kullan ben vazelin suruyorum ...yillardir hicbir aracimda sikinti yasamadim...
bilgi için teşekkürler Baki abi...

En yillardir kullaniyorum tavsiye ederim....

konuyu yanlış yere açtıgımın farkında degildim özür dilerim tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim

genc_guc tarafından yazılan metin:
konuyu yanlış yere açtıgımın farkında degildim özür dilerim tavsiyeleriniz içinde çok teşekkür ederim

Onemli degil rica ederim kardesim....

bende vazelin süreyim özellikle arka kapılar yapışıyor.bir gün yıtılacak fitiller.

Arkadaşlar Malum Havalar Sogudu ve Benim Bir Sorunum Var Sabahları Kapı Fitilleri Donuyor Kapıları Açmakda Zorlanıyorum Kimisi Fitillere ANTİFİRİZ Sür Diyor Kimileride Pudra Sür Diyor Hatda Patates Sür Diyenler Bile Oldu Şimdi Antifiriz Boyayı Soldurur Diye Biliyorum Pudra Da Buz Dolabına Sürerdik Patates de Camlarda İyi Oluyor Diye Duymuştum Sizce Bunlardan Hangisi Mantıklı Yada Ne Yapmam Lazım ?

sen o antifiriz diyeni bana bi göstersene....

Can!Odunlar!

slm!silikon sprey yada torpido ve plastik aksamları parlatmakta kullandıgımız şeffaf sıvı parlatıcıda kullana biliriz!ayrıca bu fitilleri kurumak ve catlamaktanda önler.diger tarafdanda fitiller kuru oldugu zaman arac kasası esnediginde,kasıldıgında kıcırtı yapmasınıda keser.saygılar.

rasim tarafından yazılan metin:
slm!silikon sprey yada torpido ve plastik aksamları parlatmakta kullandıgımız şeffaf sıvı parlatıcıda kullana biliriz!ayrıca bu fitilleri kurumak ve catlamaktanda önler.diger tarafdanda fitiller kuru oldugu zaman arac kasası esnediginde,kasıldıgında kıcırtı yapmasınıda keser.saygılar.

Silikon sprey dedigim ...torpido parlaticisi zaten.....

bakiergul tarafından yazılan metin:
rasim tarafından yazılan metin:

Silikon sprey dedigim ...torpido parlaticisi zaten.....
baki abi saygılarr....

parlatıcı süt yani slikon sürüyorum hemde kapılar ses de yapmaz ve fitillerin sağlığı için iyi oluyor

[mail][/mail]
RAPTOR tarafından yazılan metin:

Can!Odunlar!
ısıtır diye düşünmüşlerdir 😀

red005 tarafından yazılan metin:
[mail][/mail]
RAPTOR tarafından yazılan metin:

Can!Odunlar!
ısıtır diye düşünmüşlerdir 😀

bizde odunları o yüzden istedik...ısıtacazzz!

vazalini denedim bakalım sabaha ne olacak 🙂

Sabahi bekleme ben soyliyeyim sana hem fitillerin yumusamis olacak. Hemde kapiarin rahat acilacak hemde yolda giderken aracin kapilarinda esnemeden dogan kicirtilar yok olacak....*tup*

Back