Enişte57
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 19 Mart 2021
- Adı
- Mehmet
- Kan Grubu
- A RH +
- Aracınız
- Doblo
Değişti kardeşim valla işin içinden çıkamadık arka amasor ler değişti ikisine usta z yi çıkardı cıktı yola yine aynı çukura girince lok lok ses geliyor bir şey biryere vuruyor ama anlamadımamortisör üst takozunu değiştirdiniz mi?
Aracınız daha yeni burçlarda sorun olacağını sanmıyorum.Ustalar dediğinize göre bütün alttakımları gözden geçirmişler.Arabanın yolda gidişi düzgün mü? Adaşımın dediği gibi lastik yada jantlardan olabilir.Arkadaşımın başına gelmişti Broadway vardı onda yolun ortasında gece taşı fark etmedi taş arabanın altına vura vura arkadan çıktı araba yolda durmaz hale geldi sesler gelmeye başladı.Rotçuya gittik durumu anlattık direk bize gidin bütün lastikleri değişin dedi değiştik düzeldi aracın başına olmadık şeyler gelebilir.Sizin işinizi rotçu çözer arabanın bütün arka ön her tarafına bakar eğik bükük boşlamış bir yer var mı bakar.
Denge kollarına da bakıldı bir sorun bulunmadıSağ sol denge kollarıda ses yapıyor
Geçmiş olsun abim ALLAH kolaylık versin2016 doblo premio plus D4 aracimin sol tarafından ses geliyor kasislerde ve özellikle çukurlarda lak lük ses geliyor asfaltta ses yok ses ustalar bulamadı değişmedik parça kalması nasıl bir yol izlenmeli sorun nedir önereceğiniz veya tavsiye edeceğiniz bir konu varmı arkadaslar
Sağol kardeşim bakalım bu akşam bir usta gördü aracı bir yere nokta atışı yaptı pazartesi parça değişecek gelişmeleri size soyleyecemGeçmiş olsun abim ALLAH kolaylık versin
Ben ne stres çektim arabama binesim gelmiyodu o sol taraftan gelen ses yüzünden direksiyonu sola çevirip ilk kalkışta tak diye ses geliyodu sinirden deli oluyordum😡🙄
Hadi insallah abim Sabırsızlıkla bekliyoruzSağol kardeşim bakalım bu akşam bir usta gördü aracı bir yere nokta atışı yaptı pazartesi parça değişecek gelişmeleri size soyleyecem
Ses olayı çözüldü kardeşim direksiyon kutusunda bunların bir ayarı varmış o atar kaymış ayarı yaptı ve amasor üstündeki değil bir üsteki takozu değiştirdi işlem bitti araçta tık ses yokHadi insallah abim Sabırsızlıkla bekliyoruz
Geçmiş olsun hadi gözünüz aydın iyi günlerde kazasız belasız kullanın İNŞALLAHBugün itibari ile sol taraftan gelen ses kalmamıştır günlerce stres yaptık ve beklemenin stresini bitirdik olay direksiyon kutusu içerisinde ayarı kaçmış ve amasör takozununbir üstünde yine takoz varmış onuda halleddik ve ses sıfır çok şükür saat gibi oldu maliyetimiz 400 tl feda olsun
amiin tsklerGeçmiş olsun hadi gözünüz aydın iyi günlerde kazasız belasız kullanın İNŞALLAH